Tabu
PEOPLESlider

Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri: „Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie!”

Gabriela Cristea le-a dezvăluit recent fanilor săi proiectul la care a lucrat în ultima perioadă. Prezentatoarea a decis să lanseze o nouă afacere și are de gând să facă bani anul acesta.

Deși are un salariu fabulos la Antena Stars, unde lunar ar câștiga circa 10.000 de euro, soția lui Tavi Clonda vrea să se lanseze în afaceri și să câștige mulți bani anul acesta, conform fanatik.ro.

Este vorba despre un studio foto special, cu diferite decoruri, unde oamenii pot veni să facă ședințe profesioniste și să se aleagă cu amintiri pe viață.

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale. Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri. Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”, a spus Gabriela Cristea.

După ce anul trecut și-a deschis un magazin online de haine, Gabriela Cristea a dezvăluit recent proiectul la care a lucrat în ultima perioadă și este extrem de entuziasmată.

ARTICOLE SIMILARE

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Andreea Damian

La ce temperatură se spală hainele pentru a distruge coronavirusul

Andreea Damian

Meghan Markle dezvăluie prima fotografie a fiicei sale

Andreea Damian

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Interviu AMI: “Muzica ma echilibreaza si ma mentine intr-o forma buna”

realitatea

Scrie un comentariu