Home > Agenda > Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Eddie Murphy

Eddie Murphy își reia rolul de detectiv într-un al patrulea film Beverly Hills Cop, care va fi produs de Netflix. Paramount plănuise să producă Beverly Hills Cop 4, dar studioul a renunțat la proiect în 2016 și a vândut acum drepturile gigantului de streaming.

Primul film Beverly Hills Cop a fost lansat în 1984, acum mai bine de 30 de ani, și a fost urmat de Beverly Hills Cop 2 (1987) și Beverly Hills Cop 3 (1994). Jerry Bruckheimer, cel care a produs primele două filme, va fi, de asemenea, responsabil pentru noul proiect, potrivit Hollywood Reporter.

Actorul de 58 de ani se bucură de o relansare a carierei, după ce din 2012 nu prea l-am mai văzut în producții cinematografice. Eddie Murphy a primit recenzii pozitive în acest an pentru rolul său din filmul Dolemite Is My Name, produs de Netflix.

Murphy, care va găzdui din nou Saturday Night Live, pentru prima oară din 1984, și-a anunțat intențiile pentru noul film luna trecută. „Da, asta vom face după Coming to America 2”, a spus Eddie Murphy. „Vom lucra la Beverly Hills Cop, iar apoi planul este să urcăm pe scenă și să facem stand-up. Aceste producții și Saturday Night Live”, a completat actorul.

Articole asemanatoare
Eddie Murphy
Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito
Celebritati nascute pe 3 aprilie!

Comenteaza acest articol

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

by Andreea Damian   1 min
0