Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Eddie Murphy își reia rolul de detectiv într-un al patrulea film Beverly Hills Cop, care va fi produs de Netflix. Paramount plănuise să producă Beverly Hills Cop 4, dar studioul a renunțat la proiect în 2016 și a vândut acum drepturile gigantului de streaming.

Primul film Beverly Hills Cop a fost lansat în 1984, acum mai bine de 30 de ani, și a fost urmat de Beverly Hills Cop 2 (1987) și Beverly Hills Cop 3 (1994). Jerry Bruckheimer, cel care a produs primele două filme, va fi, de asemenea, responsabil pentru noul proiect, potrivit Hollywood Reporter.

Actorul de 58 de ani se bucură de o relansare a carierei, după ce din 2012 nu prea l-am mai văzut în producții cinematografice. Eddie Murphy a primit recenzii pozitive în acest an pentru rolul său din filmul Dolemite Is My Name, produs de Netflix.

Murphy, care va găzdui din nou Saturday Night Live, pentru prima oară din 1984, și-a anunțat intențiile pentru noul film luna trecută. „Da, asta vom face după Coming to America 2”, a spus Eddie Murphy. „Vom lucra la Beverly Hills Cop, iar apoi planul este să urcăm pe scenă și să facem stand-up. Aceste producții și Saturday Night Live”, a completat actorul.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surprize pregătește graviduța Laura Cosoi fanilor săi

Tabu Tabu

Cum poți adormi în 60 de secunde cu metoda 4-7-8

Andreea Damian

Ce bine arată Catherine Zeta-Jones la 52 de ani! Actrița și-a dezvăluit abdomenul în sala de dans – VIDEO

Andreea Damian

Incendii Australia: Fumul rezultat în urma incendiilor va circula complet în jurul globului, spune Nasa

realitatea

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

realitatea

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Andreea Damian

Scrie un comentariu