Tabu
Image default
LIFE & LOVE

“Nu stim daca e baiat sau fata”. Declaratia medicilor care a ingrozit o tanara mama

O tanara mama din Marea Britanie a ramas la propriu fara cuvinte dupa ce si-a adus pe lume bebelusul. Doctorii i-au spus femeii ca nu pot determina sexul copilului si nici nu vor putea face acest lucru in urmatoarele trei luni.

Aolani Argyle parea ca are organe genitale feminine la nastere, iar medicii au confirmat initial ca este fata. Fericita, mama micutei si-a anuntat familia si prietenii ca a nascut o fetita, scrie dailymail.co.uk.
Insa, la scurt timp, medicii au anuntat-o pe femeie ca nu sunt siguri asupra sexului copilului si ca trebuie sa efectueze teste suplimentare, ale caror rezultate vor iesi in termen de trei luni.
Medicii i-au explicat mamei ca Aolani ar putea suferi de hiperplastie adrenal congenitala, o afectiune genetica rara, care afecteaza unul din 15.000 de nou-nascuti si care nu are un leac cunoscut. Afectiunea poate duce la decesul bebelusului, pentru ca organismul bolnavilor nu produce o cantitate suficienta din hormonii cortizol si aldosteron. Fara acesti hormoni, corpul secreta o cantitate mai mare de androgen, un hormon sexual specific barbatilor, fapt care i-a determinat pe doctori sa puna sub semnul intrebarii sexul micutei.

ARTICOLE SIMILARE

Statutul matrimonial influențează sex-appeal-ul femeilor

realitatea

Top 3 zodii care se gândesc numai la sex

Andreea Damian

SANDRA ROMAIN a divortat …si a ramas cu banii!

Cele 5 zodii care sunt groaznice la relații

Andreea Damian

Cum îți dai seama că ești în friend zone

Andreea Damian

10 lucruri ciudate sau mai puțin cunoscute legate de sex

realitatea

Scrie un comentariu