Tabu
FASHIONSlider

Victoria’s Secret Fashion Show revine, la 5 ani de la ultima ediție

Victoria’s Secret a anunțat miercuri că show-ul său anual de modă va reveni în toamnă, după ce a fost anulat în 2019 din cauza scăderii vânzărilor și a scăderii audienței pentru acest eveniment.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, grupul a anunțat: „Show-ul de modă se întoarce în toamnă”, fără a oferi detalii despre data, locația sau modelele așteptate.

„Am citit comentariile și v-am auzit. Victoria’s Secret Fashion Show se întoarce și va prezenta ceea ce suntem astăzi, plus tot ceea ce știți și iubiți – farmecul, podiumul, aripile, spectacolul muzical și multe altele”, a adăugat grupul, referindu-se la «îngeri» – porecla modelelor sale, care au defilat cu aripi uriașe în spate.

În noiembrie 2019, grupul a anunțat anularea acestui spectacol, considerat sexist și în dezacord cu mișcarea #MeToo, și care a avut loc ultima dată în 2018.

Această paradă, creată în 1995, a fost urmărită în întreaga lume de milioane de telespectatori, dar numărul acestora a scăzut de-a lungul anilor. În 2014, ea a atras nouă milioane de americani în fața ecranelor lor; în 2018, cifra a scăzut la doar 3,3 milioane.

Modele celebre precum Gisele Bündchen, Heidi Klum, Adriana Lima, Cara Delevingne și Naomi Campbell au defilat pe podium pentru acest brand, iar faptul de a fi unul dintre „îngeri” le-a garantat modelelor un anumit statut de celebritate.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham va purta o rochie creaţie proprie la nunta regală

realitatea

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

Andreea Damian

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

Andreea Damian

Brad Pitt despre Angelina Jolie: „Răzbunătoare”. Ultima decizie a actriței l-a supărat profund

Andreea Damian

Marc Jacobs ar putea să îl înlocuiască pe Galliano la Dior

realitatea

Ultima campanie Benetton înfățișează lideri politici care se sărută! (FOTO)

realitatea

Scrie un comentariu