Tabu
Image default
PEOPLESlider

Apariţie surpriză a lui Meghan Markle după ce a anunțat că este însărcinată din nou

În urmă cu o săptămână, ducele și ducesa de Sussex au împărtășit fericita veste că așteaptă un al doilea copil și că Archie va deveni fratele mai mare în cursul acestui an.

Meghan Markle şi prințul Harry au apărut luni pentru prima dată în public de la anunţ. Cuplul a fost prezent într-o conferinţă de presă a Spotify pentru a-şi prezenta podcastul. „Folosim podcasturi pentru a crea conversaţii care inspiră, provoacă şi educă”, au spus cei doi. „Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem aduce în faţă voci care nu se aud şi să le ascultăm poveştile”, a completat Meghan, care a purtat o rochie Oscar de la Renta Citrus Primavera.

Apariția lor are loc la câteva zile după ce s-a confirmat că nu își vor relua rolurile de membri ai familiei regale. Decizia lor de a renunța la atribuțiile regale a fost lăsată deschisă pentru o revizuire de 12 luni, dar ducele și ducesa de sussex au decis să se mute în California și să devină independenți financiar.

Cuplul a încheiat un contract cu platforma audio Spotify, care va produce pentru mai mulţi ani podcastul lor numit „Archewell Audio”. Primul episod a fost dezvăluit la sfârşitul lunii decembrie. Cei doi au invitat aici prieteni celebri, printre care Elton John şi James Corden, să vorbească despre experienţele lor în pandemie şi despre speranţele lor în 2021.

La sfârşitul fiecărui episod al podcastului, se aude şi Archie, născut în mai 2019 şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, râzând şi urând ascultătorilor un an bun.

ARTICOLE SIMILARE

Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui

Andreea Damian

Pui gătit în coajă de pepene. Rețeta e foarte simplă, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Avertismentul OMS: lumea să se pregătească de o pandemie de coronavirus

Andreea Damian

Gabriela Hearst, noua directoare artistică de la Chloé

Ciocîrlan

De ce aniversare au avut parte Lazarus și iubita lui Andreea Maria Lazăr în carantină

Tabu Tabu

Fusta lungă | Cele mai trendy modele de purtat vara aceasta

Andreea Damian

Scrie un comentariu