Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Apariţie surpriză a lui Meghan Markle după ce a anunțat că este însărcinată din nou

În urmă cu o săptămână, ducele și ducesa de Sussex au împărtășit fericita veste că așteaptă un al doilea copil și că Archie va deveni fratele mai mare în cursul acestui an.

Meghan Markle şi prințul Harry au apărut luni pentru prima dată în public de la anunţ. Cuplul a fost prezent într-o conferinţă de presă a Spotify pentru a-şi prezenta podcastul. „Folosim podcasturi pentru a crea conversaţii care inspiră, provoacă şi educă”, au spus cei doi. „Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem aduce în faţă voci care nu se aud şi să le ascultăm poveştile”, a completat Meghan, care a purtat o rochie Oscar de la Renta Citrus Primavera.

Apariția lor are loc la câteva zile după ce s-a confirmat că nu își vor relua rolurile de membri ai familiei regale. Decizia lor de a renunța la atribuțiile regale a fost lăsată deschisă pentru o revizuire de 12 luni, dar ducele și ducesa de sussex au decis să se mute în California și să devină independenți financiar.

Cuplul a încheiat un contract cu platforma audio Spotify, care va produce pentru mai mulţi ani podcastul lor numit „Archewell Audio”. Primul episod a fost dezvăluit la sfârşitul lunii decembrie. Cei doi au invitat aici prieteni celebri, printre care Elton John şi James Corden, să vorbească despre experienţele lor în pandemie şi despre speranţele lor în 2021.

La sfârşitul fiecărui episod al podcastului, se aude şi Archie, născut în mai 2019 şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic, râzând şi urând ascultătorilor un an bun.

ARTICOLE SIMILARE

Reacții după documentarul Surviving R Kelly: Fiica sa îl numește “un monstru”

realitatea

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

Sex and the City – povestea continuă. Salariul uriaș pe care-l vor încasa Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis

Andreea Damian

Oscar 2018. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

La Paris, Dior îi aminteşte noii generaţii de feminismul anilor 60

Dora Constantinovici

Zece filme despre epidemii și pandemii

Andreea Damian

Scrie un comentariu