Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Maria Constantin, anunțul momentului: „Am fost cerută!” Cum arată inelul de logodnă

Maria Constantin (35 de ani) și Robert Stoica (32 de ani) s-au logodit! Perechea și-au confirmat relația în primăvara anului trecut.

Vedeta a dezvăluit recent cum a fost cerută în căsătorie dar și cum arată inelul de logodnă.

„La anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto. O să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant, ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața”, a declarat Maria Constantin, pentru EGO.

Inelul de logodnă al solistei are în centru un diamant baguette, fixat pe o bandă stil pavé din aur galben. Bijuteria este similară celei din imagine, vândută pe site-ul Etsy, singura diferență fiind banda. Inelul Mariei are banda complet îmbrăcată în diamante.

„Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a mai declarat cântăreața.

Când vine vorba despre tradițiile pe care o să le respecte la marele eveniment, aceasta ne-a explicat că mireasa nu o să fie furată. Totuși, ea abia așteaptă să petreacă alături de oamenii care îi sunt dragi și să sărbătorească iubirea.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Zece tendințe de frumusețe coreeană de încercat în 2021

Andreea Damian

Ce mesaje a avut Gabriela Cristea pentru familia sa weekendul trecut

Tabu Tabu

Cum arătau 11 celebrități înainte de a avea o mulțime de fani

Andreea Damian

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

Cea mai toxică pereche de zodii. Au o nevoie puternică de control

Andreea Damian

Scrie un comentariu