Tabu
PEOPLE Slider

Diana Dumitrescu a aniversat doi ani de relație

diana dumitrescu si sotul

Cunoscuta actriță de filme, seriale și telenovele, dar și prezentatoare de telenovele a avut parte de o sărbătoare în familie. Diana Dumitrescu, care sezonul trecut a prezentat un reality-show matrimonial, a împlinit doi ani de relație și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
“Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amândoi un DA hotărât și am pornit în aventura vieții împreună! La mulți ani, iubirea mea! Așa cum ți-am spus în scrisoarea pe care ți-am dat-o azi de dimineață: TE IUBESC așa cum ești!

diana dumitrescuMulțumim @adorecakesro pentru surpriza dulce! Așa să trăim la bătrânețe, pe o insula ca aceasta!”, a scris Diana Dumitrescu și apoi a mai publicat un mesaj interesant. “Sunt tare bucuroasă să port din nou rochia în care am spus DA! Și da, ieșim în seara asta să sărbătorim romantic 2 ani de căsnicie, chiar dacă Carol ne-a pus piedici lăsând jucării în toată casa, am sărit peste toate obstacolele și am fugit în lume… pentru câteva ore!”, a mai scris Diana Dumitrescu pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Sucul de cocos sau laptele de cocos? Care sunt diferențele și ce beneficii aduce fiecare

Andreea Damian

Cătălina Jojo Grama, primele impresii după ce a ajuns în vacanță cu familia în Grecia

Tabu Tabu

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Andreea Damian

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Andreea Damian

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Ioana Ginghină, sufocată de probleme în ultimele zile

Tabu Tabu

Scrie un comentariu