Tabu
Image default
PEOPLESlider

Diana Dumitrescu a aniversat doi ani de relație

Cunoscuta actriță de filme, seriale și telenovele, dar și prezentatoare de telenovele a avut parte de o sărbătoare în familie. Diana Dumitrescu, care sezonul trecut a prezentat un reality-show matrimonial, a împlinit doi ani de relație și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
“Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amândoi un DA hotărât și am pornit în aventura vieții împreună! La mulți ani, iubirea mea! Așa cum ți-am spus în scrisoarea pe care ți-am dat-o azi de dimineață: TE IUBESC așa cum ești!

diana dumitrescuMulțumim @adorecakesro pentru surpriza dulce! Așa să trăim la bătrânețe, pe o insula ca aceasta!”, a scris Diana Dumitrescu și apoi a mai publicat un mesaj interesant. “Sunt tare bucuroasă să port din nou rochia în care am spus DA! Și da, ieșim în seara asta să sărbătorim romantic 2 ani de căsnicie, chiar dacă Carol ne-a pus piedici lăsând jucării în toată casa, am sărit peste toate obstacolele și am fugit în lume… pentru câteva ore!”, a mai scris Diana Dumitrescu pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cat Eyes: un machiaj usor de realizat dar de efect

realitatea

Eva Mendez intenționează să se întoarcă la Hollywood: „Încep încet să simt din nou acea ambiție”

Andreea Damian

INNA a lansat imnul verii

Andreea Damian

Pink a reacționat violent după ce fanii au criticat-o că și-a mutilat copilul

Andreea Damian

Sex, obsesie, bizar, tabu….normal?!

realitatea

P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

Andreea Damian

Scrie un comentariu