Tabu
PEOPLE Slider

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a intrat la facultatea de actorie

stefan-banica

Actorul și juratul de la o emisiune de voci, este fericit. Și asta prentru că fiul sau cel mare, Radu Ștefan este de ieri student la actorie. Tânărul a jucat deja în câteva videoclipuri dar și în piesa de teatru “Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie, iar acum este student.
“Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!

radu-stefan-banicaÎi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, a scris tatăl Ștefan Bănică pe rețelele de socializare, fericit.

ARTICOLE SIMILARE

Cand putem folosi gri metalic in machiaj?

realitatea

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari

Dora Constantinovici

Jennifer Lopez şi logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei şcoli americane, pentru un an

Andreea Damian

De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

Tabu Tabu

Consumul de băuturi dietetice creşte riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord

Andreea Damian

Scrie un comentariu