Tabu
Image default
FASHION

Dan Cruceru, adevărul despre stilul său masculin

Cunoscutul prezentator de televiziune dar și vlogger de profesie, cunoscut ca și taticool este un fashionist inăscut. Dan Cruceru a acceptat să vorbească despre stilul lui vestimentar, al unui bărbat cunoscut și apreciat, și care știe să se îmbrace ca un adevărat gentleman.

L-am întrebat pe Dan Cruceru care este stilul vestimentar care îl definește și cum îl influențează ceea ce poartă.

„Smart casual. Clar. Mai degrabă spre elegant, chiar. Îmi plac cămășile și nu mă intimidez nici de purtarea unui costum. Dar depinde de context, de întâlnirile pe care le am, de momentul zilei. Dacă am o ceremonie, îmi pot pune și papion. După Survivor, am început să adopt și un stil ceva mai relaxat. Clar, pe plajele din Dominicană, nu pot purta altceva decât pantaloni scurți. Dar, în general, tind spre cămășă în loc de tricou, spre blugi sau pantaloni de costum și nu spre trening”, spune Dan Cruceru.

dancruceru

Tabu: Crezi că stilul tău s-a adaptat faptului că eşti în permanenţă în atenția publicului?

Dan Cruceru: Da și nu. Când sunt în timpul liber, sunt foarte relaxat inclusiv în privința ținutei. Dar, la evenimente, mi-a plăcut să respect dress code-ul. Mi se pare un gest de respect față de organizatorii evenimentului respectiv.

Ce definește imaginea ta pe TV? Și cât de diferită este de cea din viața reală?

Dacă ne referim la stilul vestimentar, nu era foarte diferită de cea din viața reală. Până la Survivor, însă. În trecut fugeam de aparițiile publice în pantaloni scurți, nu mi s-a părut că mă reprezintă vestimentația asta vreodată. Dar, acolo, am avut zeci de perechi de pantaloni scurți. N-aveai cum să reziști altfel, la acele temperaturi, 8-10 ore pe zi.

Ce branduri din România îți plac?

Cele care îmi vin. Sunt un bărbat înalt, am 1.90, și mai sunt și slab adesea. Spun adesea pentru că, de când cu pandemia, greutatea mea s-a dus cam sus. Ei, și spuneam că îmi plac brandurile care îmi vin. La costume, de exemplu, nu găsesc multe care să-mi pice și cambrat și să fie și suficient de lungi la mâneci. Așa se face că astfel de piese mi le cam fac pe comandă. Ultimii la care mi-am făcut costume sunt cei de la Sir Ludovic, niște tineri foarte țări. În privința cămășilor, îmi plac câteva branduri italiene și germane, pur și simplu sunt croite perfect pentru mine. Apoi, la tricouri sau blugi, depinde ce mă atrage vizual. Am și piese scumpe, dar și produse accesibile publicului larg.

Ai vreo piesă vestimentară preferată?

Cămășile. Clar. Mai ales cele albe, cambrate, cu gulerul și manșetele țări. Mi se pare că pot fi combinate la orice. La un costum, evident, dar și la un blug. Sufleci mânecile și devine smart casual.

Ce părere are soția ta despre felul în care te îmbraci? Se întâmplă să îi ceri sfatul în ceea ce privește ținutele?

E stilistul meu. După 12 ani de căsnicie, nu are cum să fie altfel. În plus, ea este cea care îmi cumpără cea mai mare parte din haine. Pe online sau din magazinele fizice. Îmi arată, mă întreabă și plasează comandă. De multe ori, se întâmplă că ea să-mi cumpere lucruri mult mai scumpe decât aș vrea eu, dar așa fac și eu cu produsele pentru ea. Poate nu mă lasă sufletul să-mi iau mie o haină extravagantă, dar îi cumpăr ei. Și invers.

ARTICOLE SIMILARE

Sonia Rykiel își expune desenele

realitatea

Concursul national pentru tinerii designeri si-a desemnat castigatorii

Tilda Swinton în Dazed & Confused de mai, Drama Queen

realitatea

Trend Alert: Fashion 3D

realitatea

Tendințe 2020: ce ochelari de soare purtăm vara aceasta

Andreea Damian

Lara Stone, pictorial foaaarte sexy în i-D de decembrie

realitatea

Scrie un comentariu