Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Ediția din septembrie a revistei Vogue din Marea Britanie, cea care a avut ca guest editor pe Meghan Markle, s-a vândut în cel mai scurt timp, înregistrând un record de vânzări.

Redactorul șef al revistei de modă Edward Enninful a anunțat joi prin intermediul Instagram că tirajul de 192.000 de exemplare a fost vândut în zece zile.

Pe lângă anunț, Enninful a distribuit și un videoclip inedit cu ducesa de Sussex în culise. „Iată viziunea unui editor”, a spus redactorul șef al Vogue UK. „Nu am mai experimentat așa ceva până acum.”

În videoclip, Meghan Markle povestește cum a cerut în mod subtil să devină guest editor pentru Vogue. Soția prințului Harry a fost primul guest editor în istoria de 103 ani a revistei Vogue din Marea Britanie.

Pe coperta revistei au apărut femeile pe care ducesa le admiră: Adwoa Aboah, Adut Akech, Ramla Ali, Jacinda Ardern, Sinead Burke, Gemma Chan, Laverne Cox, Jane Fonda, Salma Hayek Pinault, Francesca Hayward, Jameela Jamil, Chimamanda Ngozi Adichie, Yara Shahidi, Greta Thunberg, Christy Turlington Burns – plus cititoarea revistei, reprezentată de o oglindă. Astfel, fiecare persoană care va citi revista se va vedea pe coperta acesteia, privind în oglindă.

„Să fiu guest editor al ediției din septembrie a Vogue Marea Britanie a fost o experiență plină de satisfacții. Sunt atât de fericită să particip activ la tot acest proces, să lucrez în spatele camerelor în toate lunile acestea, iar acum să pot să împărtășesc cu voi ce am creat. Mulțumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit în această provocare și care m-au ajutat să realizez paginile și coperta revistei. Vă mulțumesc pentru că ați spus „Da!” și mulțumesc lui Edward pentru această oportunitate extraordinară”, a scris Meghan Markle la vremea respectivă pe contul său de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!

realitatea

Converse + Uno de 50 = adidasi cu franjuri de piele si tinte

realitatea

Brioșe Chanel și Louis Vuitton

realitatea

Nadine s-a mutat din România. Motivul pentru care a plecat brusc din țară

Andreea Damian

Oraş Deschis | Ce programe şi acţiuni culturale au loc toamna aceasta în Bucureşti – PROGRAM

Andreea Damian

Andra a împodobit bradul în familie și a stârnit un val de reacții neașteptate

Andreea Damian

Scrie un comentariu