Tabu
PEOPLESlider

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

Cele două vedete din Căpitanul Marvel: Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat piesa celebră cântată de Lady Gaga împreună cu Bradley Cooper în filmul A star is born.
Vă spuneam săptămâna trecută că Brie Larson va juca rolul lui Carol Danvers în filmul Captain Marvel care va fi lansat pe 8 martie – primul film cu un personaj feminin principal din seria Marvel. Alături de ea, în distribuție se află și Samuel L. Jackson. Iar cei doi au fost invitați la o emisiune mondenă – Jonathan Ross, alături de Jennifer Hudson, jurată și antrenoare la The Voice. Se pare că dacă Jennifer Hudson este impresionată de felul în care interpretezi o piesă, aceasta va arunca după tine cu unul dintre pantofii săi.

Acest lucru este important de știut pentru că Jennifer a aruncat după cei doi actori care joacă în Captain Marvel cu unul dintre pantofi, în semn că i-a plăcut ceea ce a auzit. Brie ar fi lansat în urmă cu câțiva ani un album – numit Finally Out.
În orice caz, intenționat sau nu, Brie Larson și Samuel L. Jackson au reușit să ironizeze cuplul mai celebru de la Gala Premiilor Oscar – pe Lady Gaga și Bradley Cooper stârnnd hohote de râs ale invitaților la show dar și comentarii mai mult sau mai puțin apreciative la adresa gestului lor.

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii

Andreea Damian

Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura

Andreea Damian

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Andreea Damian

De Ziua Mondială a Teatrului, Muzeul TNB vă invită să aflaţi povestea costumului care a marcat destinul unui mare actor: Aristide Demetriade în Hamlet

Tabu Tabu

Mihai Petre, reacție după ce a fost înlocuit cu Alexandra Dinu

Tabu Tabu

Fata cea mare a Andreei Antonescu se mută în România. Ce spune artista despre o posibilă împăcare cu tatăl fetei

Andreea Damian

Scrie un comentariu