Tabu
PEOPLE Slider

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

Cele două vedete din Căpitanul Marvel: Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat piesa celebră cântată de Lady Gaga împreună cu Bradley Cooper în filmul A star is born.
Vă spuneam săptămâna trecută că Brie Larson va juca rolul lui Carol Danvers în filmul Captain Marvel care va fi lansat pe 8 martie – primul film cu un personaj feminin principal din seria Marvel. Alături de ea, în distribuție se află și Samuel L. Jackson. Iar cei doi au fost invitați la o emisiune mondenă – Jonathan Ross, alături de Jennifer Hudson, jurată și antrenoare la The Voice. Se pare că dacă Jennifer Hudson este impresionată de felul în care interpretezi o piesă, aceasta va arunca după tine cu unul dintre pantofii săi.

Acest lucru este important de știut pentru că Jennifer a aruncat după cei doi actori care joacă în Captain Marvel cu unul dintre pantofi, în semn că i-a plăcut ceea ce a auzit. Brie ar fi lansat în urmă cu câțiva ani un album – numit Finally Out.
În orice caz, intenționat sau nu, Brie Larson și Samuel L. Jackson au reușit să ironizeze cuplul mai celebru de la Gala Premiilor Oscar – pe Lady Gaga și Bradley Cooper stârnnd hohote de râs ale invitaților la show dar și comentarii mai mult sau mai puțin apreciative la adresa gestului lor.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care vedetele îşi blochează conturile de Facebook

Andreea Damian

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Tabu Tabu

Ayn Rand l-a pârât pe Capra serviciilor secrete pentru comunismul inexistent dintr-un film de Crăciun

Dora Constantinovici

Pro sau contra indulcitorilor?

realitatea

Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Tabu Tabu

Castiga unul din cele 10 vouchere cadou de la BeeNuts!

realitatea

Scrie un comentariu