Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

TOP 5 cele mai infidele zodii

Astrologii susţin că există o puternică conexiune între semnul zodiacal şi predispoziţia partenerului de a călca strâmb într-o relaţie de cuplu. Iată câteva sfaturi pe care specialiştii în astrologie ţi le recomandă.

Berbec

Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puţin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare: Berbec. Uşor visători, cei născuţi sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel. Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relaţiile extraconjugale: pasional, mereu gata să încerce gustul tentaţiilor şi, bineînţeles dornic să i se confirme mereu valoarea.

Înșală încrederea partenerului din motive triviale pentru plictiseală, obișnuință și dorința de a încerca ceva nou. De asemenea, sunt orgolioși și au nevoie de atenție așa ca ține-i interesul viu cu multă afecțiune și surprize. Dacă eşti născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt. În cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge după ce îşi câştigă partenerul, fiind mai atraşi de lupta în sine decât de finalitatea ei.

Gemeni

Nu degeaba li se spune „Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp sa, cel puţin, în aceeaşi perioadă. Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi

Mai ales că partea afectivă nu este neapărat latura forte a acestei zodii, fericirea lor constând într-un erotism debordant şi în inventivitatea sexuală a partenerului, potrivit realitatea.net. Să îi ceri unui Geamăn să-ți fie fidel e ca și când i-ai cere Soarelui să nu mai strălucească. Gemenii reprezintă zodia cea mai extrovertită, sociabilă și aventuroasă din universul astral.

Atunci cand insala, Gemenii o fac mai mult pentru legatura emotionala si intelectuala pe care o descopera alaturi de o alta persoana, si nu pentru atractia fizica. Predispoziţia lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede şi fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresaţi. Te vor înșela chiar dacă vor susține că te iubesc în continuare. Și sunt sinceri când spun asta!

Leu

Cei născuţi sub semnul Leului iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică până la „utlima picătură”, dar totodată aleg despărţirile imediat cum înţeleg că nu mai există şanse de salvare Aşadar, Leul poate însela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea. Oricare ar fi decizia la care a optat, el va gestiona situaţiile cu demnitate şi diplomaţie specifică.

Cei guvernati de zodia Leu iubesc profund, sincer, dar le place enorm şi flirtul ca joc erotic si, desi nu ar părea, sunt preocupaţi de activitatea sexuală, având pretenţii de la partener(ă) – uneori poate exagerate. Iar dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela. Atunci cand insala Leii o fac cu o versiune mai tanara a partenerului. Nu le place ideea ca imbatranesc.

Săgetător

Un bărbat sau o femei născuţi sub influenţa astrală a Săgetătorului va înşela, în proporţii ridicate pentru că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventura. Se plictisesc repede şi urăsc monotonia.

Semn de foc precum Berbecul si Leul, Sagetatorul iubeste actiunea si aventura. Numai liberi simt că trăiesc şi numai într-o permanentă aventură se simt împliniţi, ceea ce îi face, deseori, duali. Urasc sa fie tinuti din scurt si valoreaza libertatea intr-o relatie mai mult decat orice alt semn zodiacal.

Există, de asemenea, scenariul următor: un Sagetator infidel în tinereţe, dar foarte sincer în a doua etapă a vieţii lui, unde familia să primească tot interesul lui.

Vărsător

Nu îi fura independenţa unui Vărsător pentru că atunci el, cu siguranţă, nu te va mai iubi. Cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător urăsc regulile şi iubesc libertatea, de aceea va alege pentru timp îndelungat singurătatea.

Iar atunci când devin parteneri, dau dovadă de loialitate şi înţelegere. Bărbaţii ghidaţi de zodia Vărsător sunt printre puţinii capabili să ierte mici infidelităţi şi tot cei care se căsătoresc cu greu, abia în momentul în care sunt convinsi ca acest angajament nu le va submina libertatea.

ARTICOLE SIMILARE

Scandaluri sexuale celebre din lume

realitatea

Anamaria Prodan, anunț neașteptat, în plin scandal de divorț. Impresara a spus „da” de Dragobete

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 7 iulie!

realitatea

Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Andreea Damian

Sirenele erau de 15 ani în parc, dar cineva s-a gândit abia acum să le acopere sânii. Din motive religioase!

Andreea Damian

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția sa. Ce anunț a făcut marele actor

Andreea Damian

Scrie un comentariu