Tabu
PEOPLESlider

Prima echipă eliminată de la America Express 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt prima echipă eliminată de la America Express 2023. Miercuri seară, cei doi au aflat că trebuie să părăsească 

Vestea nu i-a luat prin surprindere pe fani, pentru că au avut un parcurs foarte slab, presărat într-un final și cu focuri de armă. 

„Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară. M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare”, s-a scuzat Edward Sanda, la finalul cursei.

Imagine

În cursa pentru ultima șansă, cei doi s-au luptat cu Sonia Simionov și Iuliana Pepene, dar și cu echipa formată din George Tănase și Andrei Rusu.

Ca și la ultimele ediții, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns, din nou, pe ultimul loc, la prezentatoarea Irina Fodor.  „Eu cu un ochi am râs și cu altul am plâns. (…) Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut”, a spus Cleopatra Stratan, la finalul aventurii de la America Express.

Sumele pe care cei doi le-ar fi încasat pentru cele trei săptămâni de concurs nu au fost deloc de neglijat. Conform ultimelor speculații apărute în presă, ar fi încasat 1.500 de euro de persoană pentru fiecare etapă (mai precis, pentru fiecare săptămână de concurs). Prin urmare, la finalul celor trei săptămâni, celor doi le-ar fi intrat în conturi suma de 9000 de euro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Coronavirusul din China se transmite înainte de apariția simptomelor. Ce măsuri se recomandă

Andreea Damian

Cum afectează durerile menstruale productivitatea femeii la locul de muncă

Andreea Damian

Zimbrii se bucura de natura salbatica a Carpatilor

realitatea

Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

realitatea

Ce este anxietatea de seară și cum să o controlezi

Andreea Damian

Scrie un comentariu