Tabu
PEOPLESlider

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Claudia Iosif s-a mutat recent într-un nou apartament după despărțirea de Dorian Popa. Vedeta a povestit despre cum și-a amenajat noua locuință.

După ce ea și Dorian Popa și-au spus adio, designerul vestimentar a grăbit modificarea noului ei apartament pentru a se muta cât mai repede din vila de lux unde locuia cu artistul. Fashion designerul a lăsat și un mesaj care a însoțit postarea: „Am rămas datoare cu etajul casei…”. 

Claudia Iosif a decis să meargă pe nuanțe de alb, combinat cu crem și bej pentru decorarea interioară și, de asemenea, pentru mobilier. La parter este regăsit un living foarte spațios, iar la etaj se află dormitorul ei, un dressing, o baie și o cameră separată pentru pisicile sale. Aceasta a mai a decis ca pisicile ei să aibă propria lor cameră la etajul superior. 

Imagine

Așa cum a avut grijă să își aleagă cu bun gust toate elemntele decorative și mobilierul pentru noua sa casă, așa le-a asigurat și animaluțelor de companie toate jucăriile și facilitățile necesare îngrijirii corespunzătoare.

Cu toate că nu se află în cea mai liniștită perioadă a vieții ei, Babs continuă să fie cât se poate de activă pe rețelele de socializare și continuă să împartă cu fanii ei fiecare experiență.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Soția lui Dragoș Săvulescu, afirmații incendiare despre două românce celebre: „Aceste ființe sărace sunt două actrițe aspirante și prostituate sub acoperire”

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

Ce surpriză le-a făcut Cristi Chivu fetelor lui

Tabu Tabu

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, nu crede că Elon Musk ar trebui să colonizeze Marte

realitatea

Actorii din „Friends” se reunesc pentru un episod special

Andreea Damian

Scrie un comentariu