Home > Agenda > HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain

HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain

După moartea prematură a lui Anthony Bourdain din vara trecută, fanii și colegii deopotrivă au petrecut săptămâni întregi, aducându-i un omagiu omului ai cărui fani i-au urmări ani de zile documentarele de călătorie Anthony Bourdain: Fără rezervare, The Layover și seria CNN Anthony Bourdain Parts Unknown.

Acum, HBO Max și CNN Films urmează să lanseze un documentar despre Bourdain însuși, care va fi distribuit și în cinematografe. Filmul care încă nu are nume și care va fi difuzat pe posturile CNN și HBO Max după ce va rula în prealabil în cinematografe, va fi regizat de documentaristul Morgan Neville. Neville a fost premiat la Oscar pentru documentarul Twenty Feet from Stardom din 2013, care a fost concentrate pe partea nevăzută a culiselor și mai ales pe personalitățile cântăreților din spatele unor trupe sau cântăreți foarte renumiți ale căror contribuții la succesul acestora au fost deseori acoperite de marile vedete ajunse cunoscute și prin talentul lor. Neville a regizat, de asemenea, documentarul din 2018, Won’t You Be My Neighbor?. Conform comunicatului despre noul film, pelicula „va oferi acces la fotografii de familie, filmări personale, scrisori, muzică și alt conținut care va adăuga mai multe informații despre munca și viața lui Bourdain.”

„Anthony Bourdain a făcut mai mult pentru a ne ajuta să ne înțelegem reciproc decât despre oricine din istoria televiziunii. S-a conectat cu oamenii nu în ciuda defectelor sale, ci din cauza lor. Sunt fericit că HBO Max se va asigura că publicul lui Tony va continua să crească ”, a spus Neville într-o declarație. Bourdain a avut o carieră strălucită de bucătar, scriitor și gazdă, documentându-și călătoriile în seria CNN Anthony Bourdain Parts Unknown, care a câștigat 12 Emmy pe parcursul celor cinci ani, precum și un premiu Peabody. A fost venerat și renumit pentru abordarea sa autentică despre mâncare, cultură și călătorii.

Bourdain a fost găsit mort într-un hotel francez în iunie 2018, iar cauza morții a fost confirmată ulterior ca fiind sinuciderea.

Articole asemanatoare
Pe aripile vântului
„Pe aripile vântului” revine la HBO Max
bucătărie
CNN scrie despre noua bucătărie românească pe care toată lumea trebuie să o încerce
Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial
Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional

Comenteaza acest articol

HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain

by realitatea   1 min
0