Tabu
Image default
FASHIONSlider

Moda de vară: cum să îmbraci costumul de baie atunci când nu stai la plajă

Vara, unul dintre elementele importante ale garderobei este un costum de baie. Pentru a arăta spectaculos pe plajă, multe fete încearcă să cumpere cel mai frumos costum de baie și să aleagă accesorii care să-i lovească pe cei prezenți pe plajă.

Există, însă, și situații în care poți purta costumul de baie, dacă știi cu ce să îl asortezi. În acest articol vei descoperi cum poți să extinzi moda de plajă spre casual. Este important să știi cu ce ​​piese să accesorizezi și să pui în valoare un costum de baie pentru o seară pe plajă sau pur și simplu pentru un moment de relaxare cu un roman bun pe nisip.

Îmbrăcămintea de plajă este în mod evident o mare tendință a modei în fiecare vară. Este foarte posibil să îmbrăci costumul de baie ziua sau seara: o opțiune excelentă pentru cele care au mici complexe pe nisip sau pur și simplu pentru a extinde aspectul 100% de plajă pentru o ieșire pe plajă sau pentru a merge și a savura un cocktail după lăsarea serii.

Chic în costum de baie: pareo

Nu este nimic nou. Pareo-ul sau o eșarfă mare sunt elemente esențiale pentru vară și, mai presus de toate, pentru plajă. Pareo îți permite să îmbrăci un costum de baie și în afara plajei. Alege un model care se potrivește cel mai bine costumului de baie. Îl poți prinde în diferite moduri: legându-l la gât pentru a-ți face o rochie de plajă frumoasă sau pur și simplu, legându-l în talie pentru a-l transforma într-o fustă – dacă ai pe tine un costum de baie dintr-o singură piesă. Există o versiune cu talie înaltă și una cu talie joasă, în funcție de tipul de corp.

Pantaloni Bridge, opțiunea potrivită

Pentru a-ți completa ținuta de plajă, ce ar putea fi mai elegant decât pantalonii bridge? Aceștia amintesc de uniformele marinarilor. Alege un model de preferință alb și într-o țesătură ușoară pentru a te juca cu volumele. Perfecți pentru un picnic sau un cocktail lângă mare. De asemenea, îți va plăcea combinația de pantaloni largi și fluizi și costum de baie.

O tunică elegantă

Dorești să combini costumul de baie cu o piesă practică, confortabilă și la modă? Pariază pe tunică. Caută un model lung, într-o țesătură fuzzy pentru a te juca cu transparența. Nimic mai sexy decât o tunică prin care ți se pot vedea formele și ți se poate ghici culoarea costumului de baie. Pentru a-ți structura silueta, alege modelele care se poartă cu centură, perfecte pentru a sublinia talia.

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii de știință au găsit formula pentru cântecul perfect de Crăciun

Andreea Damian

Fostii șefi France Télécom condamnați la închisoare pentru sinuciderile celor 35 de angajați

Dora Constantinovici

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

Iată ce spune coafura ta despre tine!

Andreea Damian

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

ONE NIGHT GALLERY LOVE RIZI deschide publicului Grădina TVR Molière printr-o expoziție de new media art

Andreea Damian

Scrie un comentariu