Tabu
PEOPLESlider

Anamaria Prodan divorțează de Reghe? Impresara rupe tăcerea: „Asta face numai un bărbat unic”

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de zvonurile privind un eventual divorţ al ei de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu toată familia ei și i-a atacat pe cei care au criticat-o.

Vedeta a răbufnit pe Instagram, unde a desființat toate zvonurile privind separarea de soțul ei.

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din 2008. Cei doi au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, de 12 ani. Impresara mai are două fiice din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu (1998-2007), Sarah, de 21 de ani, și Rebecca, de 22 de ani. La rândul său, Laurențiu Reghecampf mai are un fiu, Luca, de 20 de ani, dintr-o relație anterioară.

ARTICOLE SIMILARE

Adina Alberts are o soră măicuţă. Cum arată Daniela și ce a convins-o să se călugărească

Andreea Damian

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Andreea Damian

Justin Trudeau și-a găsit „geamănul pierdut” în Afganistan

Andreea Damian

Vladimir Drăghia și-a mărit din nou familia? Cum se numește noul membru

Tabu Tabu

Smiley, victima unei escrocherii! Mesaj pentru fani

Andreea Damian

Oana Radu a dezvăluit rețeta succesului. Cele 5 reguli datorită cărora a slăbit

Andreea Damian

Scrie un comentariu