Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Anamaria Prodan divorțează de Reghe? Impresara rupe tăcerea: „Asta face numai un bărbat unic”

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de zvonurile privind un eventual divorţ al ei de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu toată familia ei și i-a atacat pe cei care au criticat-o.

Vedeta a răbufnit pe Instagram, unde a desființat toate zvonurile privind separarea de soțul ei.

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din 2008. Cei doi au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, de 12 ani. Impresara mai are două fiice din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu (1998-2007), Sarah, de 21 de ani, și Rebecca, de 22 de ani. La rândul său, Laurențiu Reghecampf mai are un fiu, Luca, de 20 de ani, dintr-o relație anterioară.

ARTICOLE SIMILARE

Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum

Tabu Tabu

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

Netflix | Ce e nou în februarie

Andreea Damian

Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?

realitatea

[ Ziua lui I.L. Caragiale ] Lansarea Blu-Ray a Arhivei Active UNATC

Ciocîrlan

Masca ar putea avea o continuare, cu un personaj feminin în rolul principal

Andreea Damian

Scrie un comentariu