Tabu
PEOPLE Slider

Ce mare s-a făcut Patrick, fiul Geaninei Ilieș

geanina ilies

Sărbătoare mare în familia fostei prezentatoare de știri sportive dar și actrițe, căci la debutul ei, Geanina Ilieș a jucat în serialul “Cu un pas înainte”. Vedeta și-a sărbătorit fiul Patrick, care a împlinit frumoasă vârstă de 14 ani și pare că a crescut atât de mare că și-a depășit mama în inălțime.

geanina ilies si fiul ei
Fosta femeie de afaceri, actriță și prezentatoare de știri, care pe vremuri se numea Varga și și-a schimbat numele de familie, este foarte fericită. Și asta pentru că fiul ei a împlinit 14 ani și s-a făcut un tânăr bine făcut și înalt, care a depășit-o pe mama lui în înălțime. Geanina, acum Ilieș, a scris următorul mesaj pe rețelele de socializare după ce și-a scos fiul la restaurant că să-l sărbătoarescă,

geanina ilies fiu “Eu încă nu realizez cât de repede a trecut timpul și ce copil minunat ai devenit până la vârstă asta! Să-ți păstrezi toată viața sufletul bun și curat, așa cum îl ai de 14 ani! N-am cuvinte să descriu ce simt în momentul asta! Te iubesc… pur și simplu! Al meu, Patrick! La mulți ani! Ești cel mai bun copil din lume! Al meu. #14ani #luckymother #happybirthday #myson #balantamea”, a scris fericită vedeta de televizine pe pagina ei.

ARTICOLE SIMILARE

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

Cătălina Popnor cerută de nevastă de Bogdan Jianu

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 7 iulie!

realitatea

Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian

Andreea Damian

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu