Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum să porți imprimeul leopard? 3 reguli de aur pentru a adopta tendința

De la podiumuri la garderoba ta, acest imprimeu sălbatic este omniprezent în orice anotimp. Uneori șic, alteori casual, aduce o notă trendy și originală ținutelor tale.

Este un fapt, imprimeul leopard este cu siguranță preferatul femeilor. Și este evident peste tot! Cu petele sale mici, negre sau maro, imprimeul leopard și-a pus amprenta asupra tuturor hainelor. De la rochie la fusta midi sau la paltoanele și jachetele sezonului, la șosete și alte genți și accesorii, nimic nu pare să poată scăpa.

Uneori plin de farmec, alteori casual, imprimeul se adaptează la toate dorințele tale de modă. Printul își marchează încă o dată domnia apărând în centrul ultimelor tendințe de modă toamnă-iarnă 2021-2022. Prin urmare, este dificil să nu cazi în „capcana” tendinței. Cu toate acestea, trebuie luate unele măsuri de precauție pentru a evita moda „faux pas” cu acest imprimeu. Iată câteva sfaturi!

Regula nr. 1: alege imprimeul leopard potrivit

Acesta este elementul de bază pentru un aspect de leopard de succes. Dacă aveți chef să îmblânziți fiara, este important să aruncați o privire asupra tiparului. Pe țesături, modelul trebuie să fie rafinat, natural și cu siguranță / mai ales nu ieftin. Evitați să purtați un imprimeu prea ostentativ cu modele XXL. Mergeți pe un model mult mai delicat sau chiar minimalist.

Regula nr. 2: acordați o atenție specială materialului

Pentru un aspect elegant, chiar și sexy, este mai bine să alegeți un material care să vă pună în evidență silueta. Prin urmare, evitați îmbrăcămintea din lycra sau alte materiale care tind să se lipească de piele. Chiar dacă satinul este la modă, este purtat cu precauție. Această țesătură netedă și strălucitoare accentuează liniile corpului. Un efect care, amestecat cu imprimeul, ar putea evidenția sânii mari.

Când alegeți un imprimeu leopard, optați pentru un material vaporos. O bluză mică de șifon sau o rochie lungă din tul, acest print va adăuga o notă sexy ținutelor șic sau chiar clasice.

Regula nr. 3: culori sobre pentru un efect rafinat

Bej, alb murdar, maro înghețat, teracotă, negru, imprimeul leopard este strălucitor și elegant. La fel ca o a doua piele, aceste nuanțe vor da un efect natural modelului ales. Anul acesta, puteți juca cartea originalității. În căutarea celor mai noi tendințe, imprimeul leopard preia culorile sezonului – burgund, verde kaki, gri cărbune.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

Andreea Damian

Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu?

Andreea Damian

Știrile medicale false ne afectează serios sănătatea

Andreea Damian

Cărţile antisemite vor dispărea din librăriile britanice, la noi sunt la reduceri

Dora Constantinovici

Cate Blanchett, inedită în Vogue US decembrie

realitatea

Cum să adopți tendința anilor șaptezeci fără să pari demodată

Andreea Damian

Scrie un comentariu