Tabu
PEOPLESlider

Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD

Lorena Buhnici a avut prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD, după declarațiile controversate despre femei.

Soția lui George Buhnici a postat un citat motivațional în prima zi de toamnă.

“Viață caldă și entuziastă… să învăț, să-mi doresc să știu, să simt, să gândesc, să acționez. Asta este ceea ce vreau. Și nimic mai mult. Spre asta trebuie să năzuiesc.”, a postat Lorena Buhnici pe Instastory.

În luna iulie, după ce George Buhnici a făcut declarațiile controversate, CNCD s-a autosesizat. Vloggerul nu s-a prezentat la primul termen al audierilor, care a fost pe 27 iulie. Acesta a ajuns în fața membrilor CNCD săptămâna trecută, pe 24 august.

După ce a primit verdictul din partea CNCD, George Buhnici a avut o reacție în mediul online. Jurnalistul a postat un clip video de 5 minute pe YouTube, acolo unde a explicat că a aflat de amenda de 20.000 de lei dintr-un comunicat de presă.

La începutul lunii iulie, George Buhnici a declarat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că nu vrea să meargă la plajă și să vadă femei cu celulită și vergeturi.

Materialul video a devenit viral, iar fostul prezentator de la iLikeIT a pierdut mai multe contracte și a fost pus la zid atât de alte persoane publice din România, cât și de internauți.

ARTICOLE SIMILARE

Două soluții împotriva anosmiei

Andreea Damian

Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?

realitatea

De ce multe femei nu rămân însărcinate, deși își doresc să obțină sarcina

Andreea Damian

Julia Chelaru se mărită din nou. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața

Andreea Damian

Cum să vă adaptați rutina de frumusețe la diferitele faze ale lunii

Andreea Damian

Avem tradiție în șah dar ne batem joc de șahiști – campioana Irina Bulmaga refuză să mai joace

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu