Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Iulia Vântur, în mijlocul unui scandal imens. Salman Khan are din nou probleme cu poliția

Se pare că autoritățile din India au făcut mai multe percheziții într-un dosar de trafic de droguri în care sunt vizați și membrii familiei lui Salman Khan.

Toată povestea a început după ce o faimoasă actriță de la Bollywood, extrem de apropiată de familia Khan, a fost reținută într-un dosar legat de droguri. Este vorba despre Rhea Chakraborty, una dintre cele mai iubite actrițe din India, care a fost văzută deseori în preajma clanului Khan, presa din această țară speculând despre faptul că rudele lui Salman ar avea legătură cu scandalul drogurilor.

De curând, prietenul acesteia, Sushant Singht, a fost găsit mort în propria sa locuință După ce a ajuns la secția de poliție, Rhea a recunoscut că procura droguri pentru el. Mergând de la pistele date de actriță, procurorii s-a ajuns ulterior la alte 18 arestări. În urma interogărilor, o parte dintre cei reținuți au recunoscut că au furnizat droguri pentru mai multe celebrități de la Bollywood.

După publicarea acestor dezvăluiri în presă, familia lui Salman Khan, inclusiv actorul a dispărut în mod subit din Mumbai. Fosta prezentatoare Iulia Vântur trăiește cu spaimă, mai ales de când criminaliștii indieni au dat năvală în reședința familiei Khan din Mumbai.

ARTICOLE SIMILARE

Elena Băsescu, apariție neașteptată la brațul lui Codin Maticiuc

Tabu Tabu

Anna Lesko, apariție de senzație în clipul lui Jennifer Lopez

Andreea Damian

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun

Andreea Damian

Iulia Albu i-a făcut cont de Instagram fiicei sale, la 11 ani. Cât de frumoasă de micuța

Tabu Tabu

Trucul cu care să eviți transferul rujului pe masca de protecție

Andreea Damian

Scrie un comentariu