Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dan Bittman, motivul incredibil pentru care nu s-a însurat niciodată

Dan Bittman nu a mers niciodată la altar. Nu pentru că nu și-a dorit, ci pentru că nu l-ar fi vrut nimeni, susține artistul.

Deși a oferit numeroase inele de logodnă și a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România, solistul trupei Holograf nu s-a căsătorit până la vârsta de 58 de ani.

Conform spuselor sale, femeile din viața lui l-au stors de energie. Dan Bittman a definit căsnicia ca pe ceva important, spunând că presupune multe lucruri.

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici”, a spus Dan Bittman la o emisiune tv.

Artistul a mai spus că regretă multe din relaţiile care s-au încheiat: „Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a declarat Dan Bittman.

A avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama băieților lui, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva.

ARTICOLE SIMILARE

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

În Franța, „mama” și „tata” devin „părintele 1” și „părintele 2”

Andreea Damian

Rachel Weisz le cere scenariștilor roluri feminine mai puternice și complexe

Andreea Damian

10 fashion trends de urmat în acest sezon

Ciocîrlan

Cum îngrijești pielea afectată de săpun și dezinfectantul pentru mâini

Andreea Damian

Dragostea în vremea coronavirusului: modul în care distanțarea socială vă afectează relația de cuplu

Andreea Damian

Scrie un comentariu