Tabu
PEOPLESlider

Nou scandal în Casa Regală. Prințul Harry dezvăluie cum a fost bătut de fratele său, William

Prințul Harry îl acuză pe fratele său că l-a lovit, după ce William ar fi numit-o pe Meghan Markle “dificilă” şi “nepoliticoasă”.

Dezvăluirile au fost făcute în autobiografia “Spare” (Rezervă), unde Prințul Harry scrie că prinţul William “l-a trântit la podea” în timpul unei confruntări la Londra în 2019.

Descriind o confruntare la casa lui din Londra în 2019, Harry spune că William a numit-o pe Meghan “dificilă”, “nepoliticoasă”. Confruntarea a escaladat, scrie Harry, până când William “m-a prins de guler, mi-a rupt colierul şi… m-a trântit la podea”.

Scena, despre care Harry spune că a dus la răni vizibile la spate, este una dintre multele din “Spare”, care va fi publicată în toată lumea săptămâna viitoare şi probabil că va stârni furie din partea familiei regale britanice.

Harry şi-a acuzat apoi fratele că se comportă ca un moştenitor, incapabil să înţeleagă de ce fratele său mai mic nu s-a mulţumit să fie de rezervă. S-au insultat reciproc, înainte ca William să pretindă că încearcă să ajute. Harry a spus: “Vorbeşti serios? Mă ajuţi? Scuze, aşa numeşti asta? Că mă ajuţi?”.

Comentariul respectiv, spune Harry, l-a înfuriat pe fratele său, care a înjurat în timp ce s-a apropiat de el. Acum speriat, scrie Harry, s-a dus la bucătărie, urmat de fratele său furios. Harry scrie că i-a dat fratelui său un pahar cu apă şi i-a spus: “Willy, nu pot să-ţi vorbesc când eşti aşa”.

El scrie: “A pus paharul jos, m-a strigat pe alt nume, apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat atât de repede. Deci foarte repede. M-a prins de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucăţile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, ameţit, apoi m-am ridicat în picioare şi i-am spus să iasă”.

Harry scrie că William l-a îndemnat să riposteze, invocând luptele pe care le-au avut în copilărie. Harry scrie că a refuzat să facă asta. William a plecat, potrivit relatării lui Harry, apoi s-a întors “spăşit şi şi-a cerut scuze”.

Când William a plecat din nou, scrie fratele său, s-a întors şi a i-a spus: “Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta.” “Adică că m-ai atacat?” “Nu te-am atacat, Harold.” Harry scrie că nu i-a spus imediat soţiei sale, dar şi-a sunat terapeutul. Când Meghan a observat mai târziu “zgârieturi şi vânătăi” pe spatele lui şi, prin urmare, i-a spus despre atac, Harry spune că “nu a fost chiar atât de surprinsă şi nici atât de supărată”. “A fost foarte tristă.”

ARTICOLE SIMILARE

„Operaţiunea London Bridge”. Ce se întâmplă după moartea reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Înapoi la noțiuni de bază. Ghidul tău către o garderobă minimalistă

Andreea Damian

Globurile de Aur 2019. Actrițele care au purtat jeans sub rochie și pantofi de 45 $

Andreea Damian

Jane Fonda anunță că are cancer. Ce tip de cancer are actrița

Andreea Damian

Cum a apărut Emma Răducanu la premiera filmului „No Time To Die”

Andreea Damian

Cannes transformă copiii vedetelor în VIP-uri. Ce surpriză le-a pregătit organizatorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu