Tabu
PEOPLESlider

Romaniţa Iovan a câştigat la Loto de Revelion. Ce sumă a încasat

Romaniţa Iovan a câştigat la Loto de Revelion. Vedeta nu duce lipsa banilor absolut deloc, dar de Revelion și-a încercat norocul, care se pare că i-a surâs.

„Și mi s-a întâmplat o chestie super funny, super mișto. Am câștigat la Joker un număr și Joker-ul. Asta înseamnă 17-18 lei, dar abia aștept să mă duc să îi iau. E ca un fel de porte-bonheur. Nu contează suma, contează câștigul”, a dezvăluit Romanița Iovan la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Romaniţa Iovan este o persoană superstiţioasă, iar în noaptea dintre ani a respectat o serie de tradiţii, deși nu era acasă, ci în club.

Vedeta a mărturisit că deși era în club, și-a cumpărat struguri înainte de petrecere, iar la miezul nopţii a luat 12 boabe şi și-a pus câte o dorință pentru fiecare lună în parte. „Eu am fost la un club cu niște prieteni și mama a fost la un restaurant înconjurată de prieteni. Și nu am uitat de superstiții. Anul acesta chiar mi-am propus lucrul acesta. La miezul nopţii m-am dus, mi-am luat strugurii din mașină și am mâncat 12 boabe, mi-am pus pentru fiecare lună câte o dorință. Și am pus și 100 de lei sub farfurie”, a mai spus Romanița Iovan.

„2022 pentru mine a fost despre bucurie. Nu mi-au ieșit toate proiectele, dar sunt foarte optimistă și am zis întotdeauna că ce nu s-a întâmplat în 2022 va fi înzecit pe 2023. În 2023, în primul rând vreau să mă concentrez mai mult pe fashion. Vreau să fiu prezentă din nou pe piața internațională. Mi-e dor de New York, mi-e dor să fac prezentări de modă acolo. Și îmi doresc vacanțe cât mai multe”, a mai spus Romanița Iovan.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Andreea Damian

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Cu ce se confrunta gravidele atunci cand cumpara haine de toamna-iarna?

realitatea

Ce rugăciune rostește Theo Rose pentru o naștere ușoară și binecuvântată

Andreea Damian

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Andreea Damian

Ce prevede „Operațiunea Unicorn”, planul declanșat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Scrie un comentariu