Tabu
PEOPLESlider

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Priscilla Presley, văduva „regelui” rock’n’roll-ului Elvis Presley, a participat la un protest bizar față de comerțul cu carne de câine care s-a desfășurat zilele trecute la Los Angeles. Actrița în vârstă de 73 de ani a fost fotografiată ținând în brațe un câine mort, în fața Consulatului General al Coreei de Sud.

Vedeta a purtat mănuși albe și un tricou cu mesajul „Fără carne de câine”. Dar internauții au observat la Priscilla Presley și un bandaj misterios pe nas. Mulți s-au grăbit să afirme că aceasta a suferit o rinoplastie.

https://twitter.com/allanimalrights/status/1019364618651734017

La protestul organizat marți de asociațiile LCA (Last Chance For Animals) și Animal Liberation Wave au mai participat actrițele Kim Basinger, în vârstă de 64 de ani, care a ținut o pancartă cu același mesaj și cu imaginea a trei câini morți atârnați, E.G. Daily, în vârstă de 56 de ani, și Donna D’Errico, în vârstă de 50 de ani.

Surse din apropierea organizatorilor protestului au declarat că acei câini morți au fost luați de la un veterinar din Los Angeles, potrivit The Blast. Scopul a fost acela de a da un exemplu în legătură cu câinii care sunt omorâți și mâncați în Coreea de Sud.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Influenceriţa Ștefania Costache, despre greva profesorilor: „Mi-a luat 3 ani de TikTok și „cerut trandafiri”, alături de niște agramați care nu știu acordul între subiect și predicat”

Tabu Tabu

Ea e femeia care l-a “cumințit” pe actorul Mihai Raiț

Tabu Tabu

Netflix redeschide celebrul cinematograf Paris din New York

Andreea Damian

Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Tabu Tabu

Elle Macpherson, supranumită „The Body”, filmată în Braşov – VIDEO

Andreea Damian

Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca, de 1 mai și Paște

Andreea Damian

Scrie un comentariu