Tabu
PEOPLESlider

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu la cinci ani după ce a plecat definitiv din România pentru a-și salva copilul de cancer

Magda Vasiliu și-a dat demisia din televiziune și a luat calea Italiei pentru a-și trata fiul bolnav de cancer.

Viața fostei prezentatoare s-a schimbat radical în ultimii ani. Magda Vasiliu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiul ei Vlad să fie bine. Acum el e vindecat.

Magda Vasiliu lucrează acum într-o agenție imobiliară din Italia și a povestit recent pe Facebook ce părere are despre italienii care caută să cumpere sau să închirieze o locuință.

„In Italia lucrez în contact direct cu clientii, într-o agenție imobiliară… Și, deși nu mă așteptam să-mi placă, îmi place mult…

Contactul direct cu oamenii e uneori dificil, unii sunt drăguți, alții ciudati, alții au niste cerinte absolut surprinzătoare…Dar, ce am remarcat cu tristețe este un aspect care n-are de a face cu imobiliarele. Sedentarismul este absolut ucigător. Văd mai ales femei, dar și bărbați care la 45- 50 de ani cer ca imobilele să nu aibă scări, străzile care duc la case să nu fie în pantă, să nu trebuiască să facă niciun efort.

Sunt persoane care refuză să vadă o proprietate din cauza scărilor, care se chinuie să urce scările, gâfâie, se opresc…și nu sunt puține.

Apoi, Montefiascone este un oraș în care puține străzi sunt drepte, fără pantă…în plus, multe proprietăți sunt foarte vechi, sunt case din piatră construite pe câte trei nivele.

Acum o sută de ani sau chiar mai mult, oamenii așa construiau și așa trăiau…pentru că nu erau sedentari. E la fel de adevărat că acum sute de ani mulți nu apucau 50-60 de ani…Eu nu sunt vreo sportiva, dar Pilates fac în mod constant.

Am avut acum o sută de ani o fractură de rotulă foarte urâtă…în zilele în care fac Pilates nu-mi simt genunchiul. Dacă mă opresc din a face mișcare chiar și pentru o perioadă scurtă, îmi vine greu să urc scări…Deci, ar trebui să facem mișcare. Sau măcar pe copii să-i obișnuim așa…Pentru că nu există atâtea case fără scări câte persoane sedentare văd că sunt și, cu siguranță, vor mai fi”‘, a scris românca pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Războiul continuă. Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit

Andreea Damian

Loțiunea-minune creată de un român, votată cel mai bun produs cosmetic. Toate vedetele de la Hollywood o laudă

Andreea Damian

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, din nou colegi

Tabu Tabu

Reteaua GRAL Medical&Oncofort deschide in Bucuresti un centru de terapii complementare: Recharge Wellness Center

Tabu Tabu

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Andreea Damian

Scrie un comentariu