Tabu
Image default
FASHION Slider

Simone Rocha și H&M propun două rochii de mireasă la prețuri speciale

Anunțată în ianuarie 2021, colaborarea dintre H&M și designerul de modă britanic Simone Rocha promite o garderobă romantică-punk care include două rochii de mireasă. Piesele ne amintesc de faptul că o rochie albă de mireasă rămâne sacră în aceste vremuri pandemice.

Cele două rochii de mireasă sunt rezultatul colaborării dintre Simone Rocha și H&M, a cărei lansare este programată să aibă loc online, pe 11 martie 2021. Și asta, deși multe nunți au fost amânate sau s-au desfășurat într-un cadru mai restrâns din cauza crizei sanitare.

Așadar, alegerea rochiei este extrem de importantă. Simone Rocha x H&M propun o rochie de 199 de euro (circa 970 lei), fără mâneci și dintr-o țesătură în relief. Eleganța sa se datorează volumului fustei și simplității croielii. Și, de asemenea, rândul de perle albe de la baza gâtului.

A doua rochie se concentrează pe detalii romantice. Acest model se vinde cu 149 de euro (circa 726 de lei) și este rochia de vară perfectă. Realizată din bumbac organic, rochia se remarcă prin broderia înflorită, mânecile bufante și garniturile din dantelă, care vor reaminti fără îndoială fanilor de Daphne Bridgerton din serialul de pe Netflix.

Mai mult, întreaga colecție H&M x Simone Rocha amintește de garderoba serialului Bridgerton. Colecția capsulă prezintă piese accesorizate cu perle, dantelă și flori, rochii din tulle, costume, tricotaje, cămăși, trench-uri, tricouri, bijuterii și pantofi pentru bărbați. Ceva care să amintească de spiritul creativ fin al designerului care provoacă în mod regulat senzație la London Fashion Week.

ARTICOLE SIMILARE

Sex and the shoes

realitatea

Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Cele mai traznite rochii de la Oscar din ultimul deceniu

realitatea

Cel mai ciudat parfum din lume?

Tatăl Ramonei Bădescu are Covid-19 la 89 de ani

Tabu Tabu

Street fashion: Mari

realitatea

Scrie un comentariu