Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25

Au rămas mai puțin de 3 luni până la premiera celui de-al 25-lea film din seria James Bond – No Time To Die – și nu există niciun indiciu despre cine va interpreta soundtrack-ul.

Dar fanii sunt convinși că Beyonce va prelua această sarcină. Vedeta a postat o fotografie de la Globurile de Aur pe Instagram în care savura un martini, băutura preferată a celui mai cunoscut spion din lume, James Bond. Deși ea și soțul ei, Jay Z, și-au adus propria șampanie Ace Of Spades la gală (care a fost sponsorizată de Moet), artista în vârstă de 38 de ani s-a bucurat și de un martini după ceremonie.

Acesta ar fi indiciul că artista va interpreta piesa de pe coloana sonoră a noului James Bond. Albumul Lemonade, al șaselea album de studio al cântăreței, lansat pe 23 aprilie 2016, ar fi fost anunțat în același mod. Cu câteva luni înainte de lansare, Beyonce ar fi urcat pe o rețea de socializare o fotografie în care miroasea o lămâie, iar fanii au anticipat ceea ce urma să se întâmple.

„Ceea ce mă face să cred că Beyoncé se va ocupa într-adevăr decoloana sonoră a noului James Bond este faptul că sunt mai puțin de trei luni până la lansarea filmul, dar încă nu știm cine va cânta piesa de pe coloana sonoră.”, a scris cineva pe Twitter.

Beyoncé a făcut aluzii la James Bond încă din 2018, la Coachella, în interpretarea piesei Don’t Hurt Yourself.

Alții au sugerat că Bey vrea să înregistreze piesa de pe coloana sonoră ca să fie nominalizată la Oscar. Se zvonește, de asemenea, că piesa de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria James Bond ar putea fi interpretată de artiștii Dua Lipa, Ed Sheeran și Billie Eilish.

În 2017, Sam Smith a câștigat primul Oscar din carieră pentru soundtrack-ul filmului „Spectre”, ”Writings On The Wall”, călcându-i pe urme lui Adele, premiată în urmă cu 5 ani tot pentru o piesă Bond, „Skyfall”.

ARTICOLE SIMILARE

Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară

Tabu Tabu

Miley Cyrus, fără sutien pe coperta unei reviste serioase

Andreea Damian

O pădure cât un teren de fotbal a dispărut în fiecare secundă din 2017, România taie copaci în disperare

Dora Constantinovici

Tendințele modei 2021: opt modalități de a transforma cămașa clasică într-o piesă vestimentară senzațională

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 6 octombrie

realitatea

My Bloody Underground

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu