Home > Slider > Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry

Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry

prințul william

Ducele de Cambridge și-a exprimat tristețea pentru tensiunile cu fratele său înainte de întâlnirea de luni de la Sandringham, între membrii familiei regale britanice, unde regina urmează să decidă viitorul ducelui și ducesei de Sussex.

Frații sunt acum „entități separate”, scrie The Guardian, citându-l pe William. Însă prințul William speră că problemele pot fi rezolvate, astfel încât familia regală să poată juca din nou ca o „echipă”. „Mi-am luat fratele în brațe toată viața și nu mai pot să o fac. Am devenit entități separate”, ar fi spus William despre noua situație a fratelui său. „Sunt trist în legătură cu situația lor (al prințului Harry și a lui Meghan Markle). Tot ce putem face și tot ce pot face este să încercăm să îi sprijinim și să sperăm că va veni momentul când vom fi tot în aceeași echipă”, a adăugat el.

Luni va avea loc o întâlnire între membrii familiei regale pentru a discuta aspectele problemei la reședința reginei din Norfolk, Sandringham, la nord de Londra. Printre invitați se află suverana, prințul Charles, prințul William și prințul Harry. Este prima întâlnire a familiei regale după anunțul retragerii lui Harry și Meghan din prim-planul vieții monarhice, de miercurea trecută.â

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au anunţat că intenţionează să facă un pas în spate ca membri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar. „După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină”, au scris ducii de Sussex, mărturisind că au în plan să-și împartă timpul între Regatul Unit şi America de Nord. Ducii de Sussex se vor muta în America de Nord și au spus că au luat această decizie după mai multe luni de gândire.

Întâlnirea de luni va fi o oportunitate pentru ei să discute propunerile elaborate după o serie de consultări între oficialii palatului și reprezentanții guvernelor britanice și canadiene cu privire la modul în care Meghan și Harry își pot atinge scopul de a crea noi roluri „progresive” ca regali hibrizi. Se pare că la „ședința de familie” va participa și Meghan, care se află în Canada alături de fiul ei, Archie.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, secretul unui ten fin, curat și hidratat
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
kate middleton
Kate Middleton, cadou nepotrivit de la prințul William: „Era să ne despărțim din cauza lui!”
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor

Comenteaza acest articol

Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry

by Andreea Damian   2 min
0