Tabu
Image default
PEOPLESlider

Emiliy Burghelea și-a adus băiețelul acasă

Emily Burghelea a născut vinerea trecută a doua oară, ea aducând pe lume un băiețel. După două zile petrecute în spital, vedeta a ajuns acasă cu fiul său, iar momentul a fost extrem de emoționant, mai ales că fiica ei a fost cea mai fericită.

Emily Burghelea este în culmea fericirii și mărturisește că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Amedeea, primul ei copil, abia a așteptat să își cunoască frățiorul.

Emily a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram momentul în care cei doi frățiori s-au întâlnit pentru prima dată.

”Doamne, cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer, deși mi-am făcut o mie de scenarii, deși mi-am imaginat clipa întâlnirii în fel și chip, reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei, s-a bucurat enorm, l-a pupat, l-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea… Legătura dintre frați nu se compară cu nimic pe lumea, iar acum am putut să văd asta cu ochii mei! Avalanșă de iubire, de sentimente și de emoții! Ceva mai frumos nu există! Familia noastră s-a reunit iar acum este completă! Să înceapă aventura!”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Dependența de social media este asemănătoare cu adicția de droguri

Andreea Damian

Modă dusă la extreme: pantofii care imită pielea de om

Andreea Damian

Viața misterioasă a lui Ri Sol-ju. Cine e, de fapt, Prima Doamnă nord-coreeană

Andreea Damian

Chuck Norris si-a gasit nasul, Black Friday!

realitatea

E uimitor ce cred cercetătorii despre femeile cu față sfidătoare

Andreea Damian

Românii pleacă fără să se mai uite înapoi și noi ne prefacem că nu știm că sărăcia îi alungă din țară

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu