Home > Slider > Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Fotomodelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo și Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, au devenit părinți pentru a doua oară. Cea de-a doua fetiță a cuplului s-a născut fără complicații, iar numele pe care părinții i l-au pus este Gio Grase.

Au trecut doar două săptămâni de la venirea pe lume a micuței Grace și deja tânăra  mamă se simte mai bine ca niciodată. „Îngerașul” s-a fotografiat în baie, îmbrăcată într-un costum de baie în două culori, și a postat imaginile pe contul ei de Instagram. Maternitatea pare s-o prindă de minune.

Behati a etalat un corp incredibil de tonifiat, de parcă nici n-ar fi fost însărcinată până de curând. Admiratorii ei au felicitat-o pentru revenirea spectaculoasă post-natală.

Modelul și soțul ei au făcut public faptul că așteaptă un copil printr-o fotografie pe Instagram în septembrie 2017. Behati Prinsloo își făcuse un selfie în oglindă cu descrierea simplă „Runda doi”. Behati a dat naștere primului lor copil, Dusty Rose, în septembrie 2016, iar de-a lungul ambelor sarcini Adam Levine a dovedit de mai multe ori cât de implicat este.

sursa foto: Instagram

 

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 18 martie!
Trendul tatuajelor in randul vedetelor
Unul dintre îngerii Victoria’s Secret îşi dezvăluie secretele siluetei
Adam Levine de la Mooron 5 este preferatul publicului

Comenteaza acest articol

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

by Andreea Damian   1 min
0