Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce aniversare au avut parte Felix și Mihaela Rădulescu

În primăvară, în plină pandemie, diva de la Monaco a decis că nu mai publice pe rețelele de socializare imagini din viața ei particulară din casă și nici cu iubitul ei Felix Baumgartner. Iar de aici urmăritorii ei au tras concluzia că cei doi îndrăgostit nu ar mai formă un cuplu.
Însă nu este așa, căci cei doi au revenit pe rețelele de socializare împreună. Iar parașutistul austriac demn de Cartea Recordurilor știe să o facă pe Mihaela cum să îl facă să iubească. Astfel că vedetă de 50 de ani care a stat 37 de zile în România să filmeze prin pădure pentru un reality-show, acum s-a întors în brațele iubitului ei.

felix si mihaela radulescuFelix Baumgartner și-a suprins fanii, și mai ales pe iubita Mihaela Rădulescu, publicând pe Instagram un filmuleț romantic, realizat din cele mai speciale fotografii pe care le-a avut el cu iubita lui. Coloana sonoră aleasă a fost Lenny Kravitz, cu piesă Can’t Get You Off My Mind – “Nu te pot scoate din mintea mea”. Surpriza are legătură cu cei 6 ani de relație, pe care cei doi i-au împlinit pe 23 octombrie. Deci formează un cuplu mai departe.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Andreea Damian

Inteligența artificială a creat, în premieră, un vaccin împotriva gripei

Andreea Damian

Zeama de murături: 7 beneficii neașteptate ale acestui leac

Andreea Damian

Când vor trăi bărbații la fel de mult ca femeile? Prin 2032, spun experții

realitatea

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Lady GaGa a primit de ziua ei un cadou absolut fantastic!

realitatea

Scrie un comentariu