Tabu
PEOPLESlider

Larisa Drăgulescu, însărcinată pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă 

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, este gravidă şi va naşte pentru a treia oară. Aceasta are deja doi copii, o fată şi un băiat, din căsnicia cu marele gimnast.

Larisa Drăgulescu a împărtășit vestea cu fanii de pe Instagram, acolo unde a postat un videoclip în care i se poate vedea burtica de gravidă, semn că sarcina este avansată și, cel mai probabil, a preferat să țină acest lucru departe de ochii curioșilor. „Bebelușul e pe drum”, a scris vedeta în dreptul filmulețului, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au urat sarcină ușoară.

Imagine

Acum o lună, fosta soție a lui Marian Drăgulescu anunţa că și-a refăcut viața şi are un nou iubit după divorțul de al doilea soţ, Marian Bogdan, pe care l-a cunoscut în urmă cu cinci ani, pe când ea era escortă în Germania. Cei doi nu au pierdut timpul, iar acum Larisa Drăgulescu este însărcinată.

Din mariajul cu Marian Drăgulescu, Larisa mai are doi copii. Richard, 15 ani, îi calcă pe urme tatălui său şi a ales să facă sport de performanță, mai exact gimnastică, iar Beatrice, 17 ani, a trecut peste problemele medicale, fiind diagnosticată la naştere cu hipoacuzie bilaterală profundă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Andreea Damian

Liderul formației Whitesnake trimite un mesaj video publicului din România

Tabu Tabu

Beatles a încercat să facă un film după cartea lui Tolkien – acum Peter Jackson face un film despre trupă

realitatea

Cum ar arăta celebritățile fără trăsătura lor distinctivă

Tabu Tabu

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Regulile lui Carmen Brumă pentru a scăpa de celulită în doar 6 săptămâni

Andreea Damian

Scrie un comentariu