Tabu
PEOPLE Slider

Elena Ionescu a făcut o nouă intervenție estetică

solista elena ionescu

Fosta solistă din Mandinga și câștigătoarea unui reality-shpw celebru, Elena Ionescu a ajuns iar pe mâna esteticianului. După ce și-a mărit sănii aceasta a apelat la o clinică renumită pentru tehnicile exclusive de injectare a buzelor: Kendall, Kylie și Russian lips, clinica aleasă de majoritatea vedetelor datorită acestor proceduri.
“Ador buzele cu volum și de obicei folosesc contur de buze dar în ultima perioadă dura mult prea mult să stau să mă aranjez. Sunt și mămică, am și atâtea proiecte noi și efectiv încerc să salvez timp. Chiar și 5 minute sunt foarte importante pentru mine. Așa am decis să îmi fac buze perfecte fără machiaj. Am apelat la buna mea prietenă, Mădălina Brîndușeșcu pentru această procedura deoarece am văzut rezultatele spectaculoase care le are la clinică ei.

elena ionescu pe patul de spitalSunt super mulțumită de rezultat.” a declarat Elena Despre alegerea intervenției Elenei Ionescu și ce presupune aceasta, am aflat detalii de la Mădălina Brîndușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics. “Dacă nu va simțiți confortabil cu aspectul buzelor dumneavoastră, sunt prea subțiri sau au început să-și piardă din volum, puteți să beneficiați de tratamentele și tehnicile clinicii Beauty Art Aesthetics pentru obținerea unor buze voluptoase, perfect conturate și cu un aspect natural. Cele mai în vogă proceduri de augmentare a buzelor – Russian, Kendall și Kylie lips sunt în topul alegerilor pacientelor în materie de injectologie, iar alegerea Elenei Ionescu a fost procedura Russian Lips. Această tehnică specifică modelează buzele într-o formă de inimă și oferă volum mai mare. Tinde să ridice buza mai degrabă decât să adauge un volum excesiv, deci este ideal pentru cele interesate de umplerea buzelor sau pentru cele care își doresc un finisaj natural.

elena ionescu si-a facut buzele„Tehnică Russian lips durează între 30 și 45 de minute, inclusiv timpul de pregătire, și se menține 12-18 luni, cu retușuri necesare la fiecare 6 sau 9 luni, costă 360 euro 1,55 ml.”, afirmă Mădălina Brîndușescu. Elena a fost premiată recent cu „Premiul pentru cel mai popular artist al anului 2020” în cadrul galei I Success „Oameni de succes” organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu. Se bucură de rolul de mamă și este foarte fericită alături de fiul ei, Răzvan Andrei. Clinică Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

elena cu prietena ei Clinică Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinică, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes. Printre persoanele publice care frecventează clinică Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamară de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 12 iulie!

realitatea

Inventatorul rasei labradoodle regretă că a dat drumul în lume unui „monstru al lui Frankenstein”

Andreea Damian

În plină pandemie, Denisa Hodișan deschide prima școală online de modeling pentru copii

Tabu Tabu

Președintele misogin al Americii Donald Trump a fost pus sub acuzare

Andreea Damian

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Andreea Damian

Scrie un comentariu