Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Adina Postelnicu e înfloritoare

Chiar dacă a trecut recent printr-o sarcină, solista trupei Heaven arată senzational. Recent fetița ei a împlinit un an iar artista a sărbătorit prima sa aniversare cu o apariție demnă de invidiat . Aceasta nu doar ca a slabit spectaculos dar arata mai tanara ca niciodata. Cum reuseste asta, noi i-am aflat secretul! Ce face proaspata mamica ca sa arate asa
Recent aceasta a făcut o vizită la clinica Beauty Art Aesthetics unde obișnuiește să își facă tratamente minune. Aceasta si-a facut „terapia vampir”. Procedura presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge.

adina postelnicu si fetita ei Trombocitele sunt acele celule din sânge care ajută la vindecarea ţesuturilor. În cazul unei răni, ele sunt cele „vinovate” pentru formarea cheagurilor care opresc sângerarea şi tot ele ajută la restabilirea vascularizaţiei normale şi la repararea ţesutului. După etapa de recoltare şi centrifugare urmează aceea de injectare a PRP-ului (Platelet-Rich Plasma) din eprubetă în zonele vizate ale corpului. “Procedurile cele mai apreciate de Adina sunt PRP (terapia vampir) și tratamentul „Baby face” pentru un ten de bebeluș. Orice femeie isi doreste o piele tânăra, fermă, cu mai puține riduri și un contur bine determinat dar nu intodeauna vrem să apelăm la produse chimice pentru a obține aceste rezultate.

adina si prietena ei„Terapia vampir” este bazată pe puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Rezultatul final înseamnă întinerirea zonelor injectate.”, a explicat Mădălina Brînduşescu, managerul clinicii. Tratamentele faciale sunt la mare căutare în rândul vedetelor. Beauty Art Aesthetics este preferata acestora pentru procedurile profesioniste și eficiente pe care le folosește. Este faimoasă pentru tehnicile corporale și cele de injectare a buzelor: Kendall, Kylie și Russian lips care sunt exclusive. Adoptă în permanență noi proceduri de înfrumusețare.

ARTICOLE SIMILARE

Detaliul surprins în primele imagini oficiale cu Prințul Louis la botez. Puțini l-au observat

Andreea Damian

Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80

realitatea

Facebook elimină reclamele înșelătoare pentru medicamentele de prevenire HIV

realitatea

Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Andreea Damian

Îți speli părul la duș? Iată de ce trebuie să renunți la acest obicei

Andreea Damian

O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

Andreea Damian

Scrie un comentariu