Tabu
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Adina Postelnicu e înfloritoare

adina postelnicu

Chiar dacă a trecut recent printr-o sarcină, solista trupei Heaven arată senzational. Recent fetița ei a împlinit un an iar artista a sărbătorit prima sa aniversare cu o apariție demnă de invidiat . Aceasta nu doar ca a slabit spectaculos dar arata mai tanara ca niciodata. Cum reuseste asta, noi i-am aflat secretul! Ce face proaspata mamica ca sa arate asa
Recent aceasta a făcut o vizită la clinica Beauty Art Aesthetics unde obișnuiește să își facă tratamente minune. Aceasta si-a facut „terapia vampir”. Procedura presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge.

adina postelnicu si fetita ei Trombocitele sunt acele celule din sânge care ajută la vindecarea ţesuturilor. În cazul unei răni, ele sunt cele „vinovate” pentru formarea cheagurilor care opresc sângerarea şi tot ele ajută la restabilirea vascularizaţiei normale şi la repararea ţesutului. După etapa de recoltare şi centrifugare urmează aceea de injectare a PRP-ului (Platelet-Rich Plasma) din eprubetă în zonele vizate ale corpului. “Procedurile cele mai apreciate de Adina sunt PRP (terapia vampir) și tratamentul „Baby face” pentru un ten de bebeluș. Orice femeie isi doreste o piele tânăra, fermă, cu mai puține riduri și un contur bine determinat dar nu intodeauna vrem să apelăm la produse chimice pentru a obține aceste rezultate.

adina si prietena ei„Terapia vampir” este bazată pe puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Rezultatul final înseamnă întinerirea zonelor injectate.”, a explicat Mădălina Brînduşescu, managerul clinicii. Tratamentele faciale sunt la mare căutare în rândul vedetelor. Beauty Art Aesthetics este preferata acestora pentru procedurile profesioniste și eficiente pe care le folosește. Este faimoasă pentru tehnicile corporale și cele de injectare a buzelor: Kendall, Kylie și Russian lips care sunt exclusive. Adoptă în permanență noi proceduri de înfrumusețare.

ARTICOLE SIMILARE

Un nou graffiti de Crăciun al lui Banksy îi îndeamnă pe oameni să se gândească la cei mai puțin norocoși

Dora Constantinovici

Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e iubita secretă a lui Mario

Andreea Damian

Filme despre sport pe care le poți viziona din tribuna propriei locuințe

Andreea Damian

Google refuză să elimine aplicaţia prin care saudiții își urmăresc nevestele

Andreea Damian

Bărbații frustrați ai PSD: Manda și Brăiloiu – jigniri la adresa femeilor din Parlament

Cate Blanchett va prezida juriul internaţional al Festivalului de Film de la Veneţia

Andreea Damian

Scrie un comentariu