Tabu
PEOPLE Slider

Ce promisiune făcută la 40 de ani și-a ținut Anca Țurcașiu în 2020

anca-turcasiu

Atunci când a împlinit 40 de ani, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu a realizat o ședința foto sexy pe plajă, la mare. Fotografiile i-au surprins pe fanii vedetei iar aceasta a promis că va repeta experiența și la 50 de ani. Iar anul acesta a împlinit frumoasa vârstă și în vară a promis că-și va respecta promisiunea.
Chiar dacă a trecut printr-o despărțire care s-a lăsat și cu un divorț dar și printr-o pauză profesională, din cauza pandemiei de corinavirus, iată că vedeta și-a respectat promisunea. Așa că după ziua ei sărbătorită în izolare pe 8 mai, atunci când a petrecut acasă cu încă soțul ei dar și fiul ei, a promis că va face ședința foto.

anca turcasiu poza sexy“Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montăm pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Că să ne putem bucură de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a promis vedeta pe pagina ei se socializare.

ARTICOLE SIMILARE

În anul 2019, fetița lui Laurette a fost agresată la școală căci la noi se practică și bullying pe criterii rasiale

Dora Constantinovici

Clipe de groază trăite de cântăreața Paula Hriscu în vacanță Maldive din cauza Corona Virus

Tabu Tabu

Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului

Andreea Damian

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Tabu Tabu

Studiu: Cât ar trebui să aștepte femeile între sarcini

Andreea Damian

Cand spun „palate”, ma gandesc la Arad

realitatea

Scrie un comentariu