Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce promisiune făcută la 40 de ani și-a ținut Anca Țurcașiu în 2020

Atunci când a împlinit 40 de ani, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu a realizat o ședința foto sexy pe plajă, la mare. Fotografiile i-au surprins pe fanii vedetei iar aceasta a promis că va repeta experiența și la 50 de ani. Iar anul acesta a împlinit frumoasa vârstă și în vară a promis că-și va respecta promisiunea.
Chiar dacă a trecut printr-o despărțire care s-a lăsat și cu un divorț dar și printr-o pauză profesională, din cauza pandemiei de corinavirus, iată că vedeta și-a respectat promisunea. Așa că după ziua ei sărbătorită în izolare pe 8 mai, atunci când a petrecut acasă cu încă soțul ei dar și fiul ei, a promis că va face ședința foto.

anca turcasiu poza sexy“Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montăm pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Că să ne putem bucură de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a promis vedeta pe pagina ei se socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos

Tabu Tabu

Choker: accesoriul momentului

realitatea

A apărut toaleta inteligentă care monitorizează sănătatea

Andreea Damian

Snoop Dogg, 25 de ani de carieră și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Andreea Damian

14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea I)

realitatea

Scrie un comentariu