Tabu
PEOPLESlider

Ce promisiune făcută la 40 de ani și-a ținut Anca Țurcașiu în 2020

Atunci când a împlinit 40 de ani, cântăreața și actrița Anca Țurcașiu a realizat o ședința foto sexy pe plajă, la mare. Fotografiile i-au surprins pe fanii vedetei iar aceasta a promis că va repeta experiența și la 50 de ani. Iar anul acesta a împlinit frumoasa vârstă și în vară a promis că-și va respecta promisiunea.
Chiar dacă a trecut printr-o despărțire care s-a lăsat și cu un divorț dar și printr-o pauză profesională, din cauza pandemiei de corinavirus, iată că vedeta și-a respectat promisunea. Așa că după ziua ei sărbătorită în izolare pe 8 mai, atunci când a petrecut acasă cu încă soțul ei dar și fiul ei, a promis că va face ședința foto.

anca turcasiu poza sexy“Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montăm pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Că să ne putem bucură de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a promis vedeta pe pagina ei se socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Legătura incredibilă dintre murături şi Covid-19

Andreea Damian

Cum arată casă achiziționată de Dana Rogoz în Viscri

Tabu Tabu

Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu

Tabu Tabu

De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?

Andreea Damian

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, campionul de la BAC

Andreea Damian

Scrie un comentariu