Tabu
PEOPLE

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Deaconescu inainte de a naște

irina deaconescu

Încă o vedetă din lumea influnencerilor a devenit mămică weekendul acesta. Irina Deaconescu este în culma fericirii pentru că a născut în urmă cu puțin timp o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături de cea mică, pe care au numit-o Victoria.
Frumoasa blondină și iubitul ei fotbalist, Cristi Manea, au devenit părinți pentru prima dată, sâmbătă, 17 octombrie. „Hello Internet! It’s me Victoria” (n. red. Bună Internet! Sunt eu, Victoria”), a scris vloggerița în descrierea fotografiilor.

irina deaconescu si bebeComentariile vedetelor au început să curgă în secțiunea de mesaje. „OMG! Hello, little Victoria. Bine ai venit printre noi! Sa fii mereu un zambet si o bucurie! Felicitari @irinassw”, a fost comentariul scris de Adelina Pestrițu. Irina Deaconescu a născut prin cezariană, iar înainte de ziua cea mare a transmis un mesaj fanilor ei de pe Instagram. “La asta nu mă așteptam! Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă! Se pare că placenta mea nu colaborează, colul meu nu colaborează și am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că sunt șanse foarte mari să ajungem la concluzia asta.. Nu știu.. Sunt fericită că se întâmplă mâine, sunt surpinsă, dar totuși că știam că urmează să se întâmple zilele astea, dar nu știam exact când și acum că știu exact când.. Vă dați seama că mi-aș fi dorit să meargă varianta de naștere naturală, dar am zis de la bun început că nu o să risc nici măcar o secundă viața mea sau a copilului meu și că voi lua cea mai bună decizie.”, a scris Irina, în mediul online.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emoționant al lui Codin Maticiuc pentru fiica sa la un an de la naștere

Tabu Tabu

Shannen Doherty și-a luat adio de la familie. Cancerul s-a extins!

Andreea Damian

Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum

Andreea Damian

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

Tabu Tabu

Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Andreea Damian

Scrie un comentariu