Tabu
PEOPLE

Cum le-a surprins Doru Todoruț pe fiicele lui

doru todorut

Cântărețul din trupa Deepcentral dar și din alte proiecte de succes este în viața de toate zilele un tătic fericit pentru trei fetițe pe care le iubește ca pe ochiii din cap. Pentru că puțini știu că Doru Todoruț are o fiică mai mare și alte două gemene pe care le-a surprins de ziua lor.

doru todorut si cele trei fete ale lui
Actor, cântăreț și vedetă de televiziune Doru Todoruț este în viața particulară tăticul a trei fetițe pe care le iubește ca pe ochii din cap. Zilele acestea se pare că bărbatul le-a făcut o surpriză gemenelor Eva și Natalia, care își vor sărbători ziua de naștere marțea care vine. “Astăzi este sărbătoare! Pentru că marți va fi ziua gemenelor mele, Eva și Natalia, iar ele vor fi plecate din București, astăzi le-am pregătit o petrecere-surpriză!!!

gemenele lui doru todorutPS. Am complotat totul cu Rebecca! Love you forever!”, a scris solistul pe pagina lui de socialziare. S-ar părea că interpretul a făcut rost de baloane cu cifra 8, atât câți ani împlinesc micuțele, au făcut rost de tort și s-au distrat pe cineste alături de fiica mai mare Rebecca. Solistul se înțelege bine cu fetele lui și povestea într-un interviu că le iubește la nebunie și că face teme cu ele și le ajută în tot ceea ce înseamnă școală și lecții.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion se apără după ce a fost acuzată de satanism: „Fiecare copil trebuie să…”

Andreea Damian

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Andreea Damian

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

Andreea Damian

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Andreea Damian

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică despre experiența de a urca pe scenă cu fiul său

Tabu Tabu

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Andreea Damian

Scrie un comentariu