Tabu
Image default
PEOPLE

Cum le-a surprins Doru Todoruț pe fiicele lui

Cântărețul din trupa Deepcentral dar și din alte proiecte de succes este în viața de toate zilele un tătic fericit pentru trei fetițe pe care le iubește ca pe ochiii din cap. Pentru că puțini știu că Doru Todoruț are o fiică mai mare și alte două gemene pe care le-a surprins de ziua lor.

doru todorut si cele trei fete ale lui
Actor, cântăreț și vedetă de televiziune Doru Todoruț este în viața particulară tăticul a trei fetițe pe care le iubește ca pe ochii din cap. Zilele acestea se pare că bărbatul le-a făcut o surpriză gemenelor Eva și Natalia, care își vor sărbători ziua de naștere marțea care vine. “Astăzi este sărbătoare! Pentru că marți va fi ziua gemenelor mele, Eva și Natalia, iar ele vor fi plecate din București, astăzi le-am pregătit o petrecere-surpriză!!!

gemenele lui doru todorutPS. Am complotat totul cu Rebecca! Love you forever!”, a scris solistul pe pagina lui de socialziare. S-ar părea că interpretul a făcut rost de baloane cu cifra 8, atât câți ani împlinesc micuțele, au făcut rost de tort și s-au distrat pe cineste alături de fiica mai mare Rebecca. Solistul se înțelege bine cu fetele lui și povestea într-un interviu că le iubește la nebunie și că face teme cu ele și le ajută în tot ceea ce înseamnă școală și lecții.

ARTICOLE SIMILARE

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că suferă de alopecie

Andreea Damian

Andra şi Smiley au lansat prima lor piesă împreună – VIDEO

Andreea Damian

Următorul agent 007 ar trebui să fie o femeie, spune fostul Bond, Pierce Brosnan

realitatea

Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria a purtat cel mai mic costum de baie posibil în vacanța din Mexic

Andreea Damian

Locul de poveste în care Laura Cosoi și-a botezat și cea de-a treia fetiță

Andreea Damian

Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu