Tabu
PEOPLE Slider

Nadia Comăneci, așa cum nu ai văzut-o niciodată. FOTO

nadia comaneci

Îndrăgită gimnastă din Onești, care peste mai puțin de o lună va împlini 59 de ani are o condiție fizică de invidiat și face in continuare sport. Nadia Comăneci și-a surprins fanii de pretutindeni cu exercițiile pe care le face și recent a publicat un instantaneu cu ea de la sala pe rețelele de socializare.
Nadia Comăneci este pe instagram cu numele de Comaneci10 și acolo postează tot felul de instantanee interesante cu care își surprinde fanii.

nadia-comaneci
nadia-comaneci

Zilele trecute gimansta de 10 a publicat pe Instagram o imagine cu ea de la sală, făcând streching. Fotografia respectivă a făcut peste 3600 de aprecieri de la fani și nenumărate comentari care o apreciau pentru condiția sa fizică și mobilitate. Se știe că vedeta face de mică gimnastică de performanță și a avut de nenumărate ori medalii, disctinctii și diplome pentru activitatea ei. Acum Nadia se află în Statele Unite ale Americii unde locuiește împreună cu soțul ei Bart Conner și fiul lor, Dylan Paul Conner. Și face sport în continuare cu elevele ei de la sala de gimnastică.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 argumente pro si contra Facebook

realitatea

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare

realitatea

O studentă coase gratuit măşti transparente speciale pentru persoanele surde

Andreea Damian

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Andreea Damian

Hasbro lansează primul Monopoly care se activează vocal și nu se folosește de numerar

realitatea

Scrie un comentariu