Tabu
Image default
PEOPLESlider

Iulia Albu a comentat rochia de cununie a Simonei Halep. „Se vede că nu lucrează cu…”

Simona Halep a purtat în ziua cununiei cu Toni Iuruc o creație Christian Dior cu dantelă de bumbac în partea de sus, la care a asortat o brățară de la același celebru brand.

Sportiva a îmbrăcat rochie nude, lungă și plisată, cu dantelă în partea de sus a bustului. Piesa vestimentară face parte din colecția Maisons Cruise 2021, prezentată în Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului 2020.

Look-ul romantic, simplu și elegant, a atras priviri, însă au fost și voci care au spus că s-ar fi așteptat la mai mult de la ținuta ei.

„Simona Halep a ales o ținută extrem de decentă. Este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru faptul că ea nu lucrează cu un stilist. Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă. Nu am putea spune nimic despre alegerea pe care a făcut-o. Dar, până la urmă, el nu se dorește vreun fashion icon”, a comentat Iulia Albu.

Cătălin Botezatu i-a apreciat prima apariție și a lăudat-o pe Simona Halep. „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

La petrecere, Simona Halep s-a schimbat și a uimit audiența! Sportiva noastră a apărut într-o rochie albă și lungă, decoltată în partea de sus, fără bretele, și accesorizată cu o fundă neagră, foarte lungă. Conform farfetch.com, rochia se vinde la prețul de 6,359 € și este realizată din mătase și lycra.

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) și-au oficializat relația pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Sportiva și omul de afaceri formează un cuplu din anul 2019. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

ARTICOLE SIMILARE

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

Instagram face o schimbare foarte importantă

Andreea Damian

Top 7 obiceiuri vestimentare gresite

realitatea

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

realitatea

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

realitatea

Ozana Barabancea, criticată de fani pe rețelele de socializare! Care e motivul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu