Tabu
Image default
PEOPLESlider

NEW COUPLE ALERT | Demi Moore și John Travolta

Se zvonește că Demi Moore și John Travolta ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. Potrivit publicației „Bild”, cei doi actori ar fi fost văzuți împreună de câteva ori, în Florida, acolo unde au ieșit să ia masa împreună.

„Cei doi au luat masa împreună, la lumina lumânărilor. Părea foarte romantic. Râdeau mult și se țineau de mână. Nu părea o întâlnire obișnuită între prieteni”, a declarat un chelner, potrivit sursei citate.

Mai mult de atât, se pare că relația dintre cei doi ar fi început la sugestia lui Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, care este foarte bun prieten cu John Travolta. Se pare că acesta i-ar fi sugerat să iasă cu Demi Moore după ce soția lui s-a stins din viață.

Actorul a suferit teribil atunci când soția lui, Kelly Preston, s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală adesea necruțătoare: cancerul. Cei doi erau căsătoriți din 1991. „Dragă Kelly, ai adus pe lume cei mai minunați copii pe care îi știu. Îți mulțumesc. Te iubim și ne lipsești”, a scris actorul la momentul respectiv.

„Cu mare tristețe și cu inima îndurerată vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei, care tocmai și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați dacă nu veți mai auzi de noi o perioadă. Vă rog să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma, pe măsură ce ne vom vindeca”, a transmis John Travolta acum un an.

ARTICOLE SIMILARE

Recunoaște celebritățile din aceste fotografii vechi!

Andreea Damian

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Andreea Damian

Emma Răducanu a devenit imaginea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume

Andreea Damian

Retete de vara – Salata racoritoare cu cus-cus

realitatea

Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Andreea Damian

Taylor Swift, desemnată artista anului la American Music Awards

Andreea Damian

Scrie un comentariu