Tabu
PEOPLE

Solistul Gabriel Dumitru, din nou pe mâna medicilor

solistul-gabriel-dumitru

Ani de zile s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă la 23 de ani s-a apucat de slăbit și a ajuns pe mâna medicilor care l-au făcut un Făt Frumos al muzicii de petrecere, dance și populară. Însă interpretul solist Gabriel Dumitru nu a terminat cu problemele de sănătate, ajungând din nou la cuțit.

gabriel dumitru si doctoriÎndrăgitul solist Gabriel Dumitru, care abia a împlinit de curând 30 de ani, a apelat recent la serviciile Spitalului Tulkarem pentru a rezolva o problema de sănătate extrem de stresantă și neplăcută: hiperdroza, transpirația excesivă de la subraț!

gabriel dumitru pe patul de spitalArtistul se confruntă cu această suferință de mai mult timp, ce îi afecta viață profesională dar și cea personală! Zilele trecute interpretul Gabriel Dumitru a scăpat definitiv de această problema, cu ajutoeul injecțiilor cu botox impoteiva hiperdrozei, efectuate în spitalul respectiv cu personal cu înalta calificare!!! “Dacă va confruntați și dumneavoastră cu această problema apelați cu încredere la serviciile spitalului. Eu mă simt foarte bine acum, nu mai sunt probleme momentan”, a mărturisit îndrăgitul interpret.

ARTICOLE SIMILARE

Ce face Mihai Petre după ce a fost nevoit să renunțe la TV

Tabu Tabu

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Andreea Damian

De ce a sărit actorul Florin Piersic la “gâtul” lui Lucian Mândruță

Tabu Tabu

Shakira si Pique formează cel mai atractiv cuplu din lume

Andreea Damian

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

Ce mare a crescut fiul lui Andrei Aradits din “Vlad”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu