Tabu
Image default
PEOPLE

Solistul Gabriel Dumitru, din nou pe mâna medicilor

Ani de zile s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă la 23 de ani s-a apucat de slăbit și a ajuns pe mâna medicilor care l-au făcut un Făt Frumos al muzicii de petrecere, dance și populară. Însă interpretul solist Gabriel Dumitru nu a terminat cu problemele de sănătate, ajungând din nou la cuțit.

gabriel dumitru si doctoriÎndrăgitul solist Gabriel Dumitru, care abia a împlinit de curând 30 de ani, a apelat recent la serviciile Spitalului Tulkarem pentru a rezolva o problema de sănătate extrem de stresantă și neplăcută: hiperdroza, transpirația excesivă de la subraț!

gabriel dumitru pe patul de spitalArtistul se confruntă cu această suferință de mai mult timp, ce îi afecta viață profesională dar și cea personală! Zilele trecute interpretul Gabriel Dumitru a scăpat definitiv de această problema, cu ajutoeul injecțiilor cu botox impoteiva hiperdrozei, efectuate în spitalul respectiv cu personal cu înalta calificare!!! “Dacă va confruntați și dumneavoastră cu această problema apelați cu încredere la serviciile spitalului. Eu mă simt foarte bine acum, nu mai sunt probleme momentan”, a mărturisit îndrăgitul interpret.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Crișan are peste 600 de piese și trebuia să lanseze un dublu album

Tabu Tabu

Cât a costat schimbarea de look a Antoniei? Solista are multe oferte după ce și-a mărit sănii

Tabu Tabu

Smiley, gest fabulos pentru Gina Pistol, de ziua ei de naștere

Andreea Damian

Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită

Andreea Damian

Angela Rusu a născut o fetiță la 46 de ani! Prima imagine cu micuța

Andreea Damian

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

Andreea Damian

Scrie un comentariu