Tabu
Image default
PEOPLESlider

Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen

Actrița Freida Pinto și-a jurat că nu va mai lucra niciodată cu Woody Allen, din cauza acuzațiilor de abuz sexual care i se aduc. La 24 de ani, Freida devenea faimoasă cu rolul din pelicula Vagabondul milionar (2008), recompensată cu 8 premii Oscar și filmată în orașul său natal, Bombay.

Woody Allen, de 83 de ani, a fost mulți ani acuzat că și-ar fi violat fiica pe care a adoptat-o împreună cu fosta lui parteneră de viață, actrița Mia Farrow. Dylan Farrow avea 7 ani, când Woody Allen a luat-o de mână şi a dus-o în podul casei, unde ar fi agresat-o sexual. „Acesta este micul nostru secret, soptindu-mi că sunt o fată bună şi că mă va duce la Paris şi că voi fi un star în filmele sale”, mărturisea Dylan cu ceva timp în urmă. Woody Allen ar fi comis violul în 1992, iar povestea a intrat din nou în atenția presei în urma mișcărilor #MeToo și Time’s Up. Cienastul a respins vehement acuzațiile, declarând că Mia Farrow a inventat toată povestea pentru a-i strica reputația.

Și iată că la sfârșitul anului 2018, modelul Christina Engelhardt susținea că a avut o relație secretă timp de opt ani cu Woody Allen, care a început în octombrie 1976, pe când acesta avea 41 de ani iar ea doar 16 ani.

Freida Pinto, care a interpretat-o pe Dia în filmul You Will Meet a Tall Dark Stranger (Vei întâlni străinul din visele tale) din 2010, regizat de Woody Allen, își urmează instinctul: nu vrea să mai colaboreze niciodată cu el, în semn de solidaritate cu „victimele” lui. „Nu, absolut nu. Nu voi mai lucra cu el deoarece sunt solidară cu cele care și-au povestit experiențele lor cu regizorul, chiar dacă sunt dovedite sau nu. Îmi voi urma instinctul”, a declarat Freida Pinto într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian. Freida a mărturisit că, deși deține valori feministe puternice, a jucat roluri care astăzi s-ar opune principiilor ei.

Celebrități precum Penelope Cruz, care a jucat în două filme de-ale lui Allen, a spus de asemenea că nu va mai colabora cu el. Dar, crede ea, vechile acuzații de agresiune sexuală ar trebuie verificate din nou, potrivit Vanity Fair.

Moses Farrow (41 de ani), fiul adoptiv al actorilor Mia Farrow și Woody Allen, a sărit însă în apărarea părintelui său, insistând că sora sa Dylan minte. El a declarat încă de acum 6 ani că „părintele abuziv și manipulativ al familiei a fost Mia Farrow, nu Woody”. Moses a fost adoptat de Mia Farrow, în 1980, din Coreea de Sud. În 1992, Woody Allen îl adoptă și el oficial.

Scandalul dintre Mia Farrow (73 de ani) şi Woody Allen a izbucnit în anii ’90 când regizorul s-a îndrăgostit de fiica adoptivă a Miei, Soon-Yi Previn. Soon-Yi s-a căsătorit cu Allen în 1997, iar Mia nu s-a împăcat cu acest gând nici în ziua de azi, acuzându-l în repetate rânduri pe fostul ei iubit de abuzuri.

ARTICOLE SIMILARE

8 reguli de care să ții cont atunci când îți cumperi ochelari de soare

Andreea Damian

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

Giulia a dezvăluit motivul despărţirii de Vlad Huidu

Andreea Damian

Ioana Ginghină aniversare alături de persoanele dragi

Tabu Tabu

Dan Bittman a dat răspunsul neașteptat despre vaccinare. Se imunizează sau nu anti-Covid?

Andreea Damian

Mariah Carey, Crăciun special cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson

Andreea Damian

Scrie un comentariu