Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

După ce a anunțat pe rețelele sale de socializare că își va face o nouă intervenție, Culiță Sterp a ajuns marți, 20 octombrie, la clinica medicului Mihai Motora, din Cluj. Specialistul i-a făcut implant de păr! Operația a durat 7 ore și i s-au pus 3500 de fire de păr în zona frontală. “Mă simt foarte bine. Nu a durut deloc”, a spus cântărețul.

culita sterp si medicul
Este unul dintre artiștii care țin la imagine, acesta este motivul pentru care cantaretul Culiță Sterp s-a hotărât să își facă o intervenție estetică. Vara trecută, din cauza faptului că în zona frontală părul i-a căzut și a rămas cu un gol vizibil, el s-a prezentat la un control la clinica medicului Mihai Motora, din Cluj. Același medic care l-a operat și pe Ștefan Stan. Acesta l-a considerat pacientul ideal pentru un implant de păr, iar marți, 20 octombrie, celebrul cântăreț s-a prezentat la operație. Deși nu ai zice, Culiță are teamă de ace, de durere, și a avut emoții mari din prima clipă în care a intrat pe ușa clinicii. Medicul l-a asigurat că nu va simți durere, ba din contră, va fi atât de relaxat încât ar putea chiar să adoarmă, mai ales că în sală se ascultă muzică clasică. Intervenția a început în jurul orei 9 și s-a finalizat la ora 16, iar artistul s-a relaxat cât timp medicul Mihai Motora și echipa s-au ocupat de el.

culita pe patul de spital“A fost o intervenție ușoară și putem aprecia încă de pe acum rezultatul. Pacientul va fi foarte mulțumit. Șapte ore a durat toată operația în care i-au fost transplantate 3500 de fire de păr. Va trebui să respecte anumite indicații medicale și să se prezinte la controale. I s-a făcut și un tratament PRP, cu plasmă, care îl va ajuta la vindecarea completă a pieli iar țesutul dermal este stimulat să se regenereze”, a spus medicul Mihai Motora. Iată că peste șase luni Culiță va avea o podoabă capilară perfectă, așa cum și-a dorit. “Domnul doctor a lucrat perfect. N-am simțit durere, n-am simțit nimic. Este un profesionsit, și-a făcut treaba bine, am și glumit. Abia aștept să îmi fac freza. Îl recomand cu drag”, a spus Culiță.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Louis va fi botezat azi, o zi specială pentru Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Cum a murit rapperul Nosfe. Cum a fost găsit de polițiști

Andreea Damian

Twitter interzice reclamele politice

Andreea Damian

Cum a petrecut Anca Sînă Serea cu copiii de 1 mai

Tabu Tabu

Transformă-ți cada în propriul SPA cu ajutorul uleiurilor esențiale de calitate

realitatea

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței

Andreea Damian

Scrie un comentariu