Tabu
Image default
PEOPLE

Ce surpriză are Pepe la aniversare pentru fanii lui

Pe 20 iulie interpretul hitului “Numai iubirea” împlinește frumoasa vârstă de 41 de ani. Și cu această ocazie Ionuț Nicolae Pascu pe numele său de scenă Pepe, a înregistrat o melodie nouă împreună cu nașa Andra Măruță, pe care o vor lansa chiar de ziua lui.
“Ce poate fi mai frumos într-o seară călduroasă de vară, de vineri decât o “ieşire” cu prietenii la #BAR, la un pahar de vorbă, despre una, despre alta dar mai ales despre filmările videoclipului piesei #INIMAMea, colaborarea cu #Andra şi cu #ConnectR. Mâine seară vedem şi imagini de la ce a fost şi vorbim şi despre lansare. Faceţi plinul pe masă, în faţa calculatorului fiindcă avem multe de vorbit”, a scris Pepe pe pagina lui de socializare. Puțini își mai aduc aminte că cea mai mare dorința a lui Pepe încă din copilărie a fost să devină cunoscut și să cânte muzică latino. Povestea lui a început cu “Latin Expres”; atunci ceilalți doi membri ai trupei, Alex și Mitică a

pepe si andra
pepe si andraiesa noua

început cu căutarea unui vocal pentru trupa și l-au găsit pe Pepe. După ce s-a lansat cu “Latin Expres”, în aprilie 2001, el și-a început cariera solo, părăsind trupa. Pepe a făcut cinci ani de canto clasic și și-a făcut debutul în ’96 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Cu Latin Expres a debutat la Mangalia. A urmat un videoclip și după aceea albumul “Pasiune”, pe care l-a lansat în decembrie ’99. Succesul lui a venit o dată cu Latin Expres, pe 1 aprilie 1999. Îi plac Gipsy Kings, însă spune că atunci când merge în club ascultă orice fel de muzică. Acasă și în mașînă în schimb ascultă numai muzică spaniolă.

ARTICOLE SIMILARE

Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Andreea Damian

Ce au aniversat Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Tabu Tabu

Cine e pictorița româncă cu 3 cetățenii care expune zilele acestea în SUA și Italia

Tabu Tabu

Andreea Esca: ”Da, am fost bolnavă de Covid-19!”

Tabu Tabu

Angelina Jolie este o nespălată!

Elena Ionescu a făcut o nouă intervenție estetică

Tabu Tabu

Scrie un comentariu