Home > Fără categorie > Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

Gwen Stefani, aflată la 48 de ani acum, a sugerat într-un interviu pentru Entertainment Tonight că ar cam vrea să încheie turneele și înregistrările pieselor noi și că se simte la finalul carierei.

“Este destul de clar că mă aflu pe la sfârșitul călătoriei mele de musician… am ajuns totuși la o vârstă și fac asta deja de peste treizeci de ani” – a spus cântăreața. Gwen Stefani a spus și că îi e din ce în ce mai greu să plece în turnee dat fiind faptul că toți cei trei băieți ai săi sunt la școală, mai ales că ultimul ei turneu a avut loc chiar după divorțul cântăreței de Gavin Rossdale.

Ea a mai adăugat: “am fost în acest ultim turneu pentru că fiind în mijlocul unei crize personale de viață am simțit cum muzica este singura care mă poate ajuta, efectiv versurile curgeau firesc din mintea mea. A fost colacul meu de salvare și m-a ajutat enorm că am putut să scriu tot ce simțeam. Am dus și copiii cu mine, le-a plăcut enorm însă genul ăsta de turnee nu sunt realiste pentru niciun artist.”

Gwen Renée Stefani a debutat cu trupa No Doubt. Stefani a devenit cunoscută în anul 1995, când albumul lor “Tragic Kingdom” a fost vândut în 16 milioane de exemplare în toată lumea. Popularitatea trupei s-a diminuat cu lansarea celui de-al patrulea album “Return of Saturn” (2000), dar albumul “Rock Steady” (2001) a primit apoi critici pozitive. Stefani și-a înregistrat primul ei album solo “Love.Angel.Music.Baby” în anul 2004. Albumul a fost inspirat de muzica anilor 1980 și a fost vândut în 7 milioane de exemplare. Cel de-al treilea single de pe album “Hollaback Girl” a devenit prima melodie digitală descărcată de un milion de oameni. Cel de-al doilea album solo al lui Gwen “The Sweet Escape” (2006) include piesele “Wind It Up”, ce a înregistrat un succes moderat și “The Sweet Escape”. Incluzând munca alături de formația No Doubt, Stefani a vândut peste 30 milioane de copii ale albumelor muzicale în întreaga lume. Gwen a câștigat premiul pentru albume vândute de către o cântăreață, la premiile MTV 2005.

Articole asemanatoare
Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai
Documentarul „Coachella: 20 de ani în deșert” va fi difuzat pe YouTube (premieră trailer)
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

Comenteaza acest articol

Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale

by realitatea   1 min
0