Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Emilia Clarke – Daenerys din Game of Thrones joacă în noul film Star Wars

Emilia Clarke (Game of Thrones) a vorbit despre  personajul său din Solo: A Star Wars Story. Actrița o descrie pe Qi’ra drept o persoană care are un impact major asupra lui Solo (Alden Ehrenreich), dar care este „greu de descifrat”.Qi’ra este persoana care îl cunoaşte pe Han cel mai bine, ei doi au crescut împreună pe străzile unei lumi dure şi nemiloase, unde au învăţat să lupte pentru supravieţuire.

Într-o poveste fantastică şi îndrăzneaţă, filmul spinoff din universul Star Wars dedicat în totalitate unui singur personaj, îl are pe Alden Ehrenreich în rolul unui Han Solo mai tânăr şi ne va face părtaşi la primele aventuri ale celebrului mercenar, în timp ce ne va arăta cum s-a întâlnit cu copilotul său Chewbacca, sau cu tânărul Lando Calrissian (Donald Glover), dar cel mai important, cum a ajuns HAN SOLO, să intre în posesia navei Millennium Falcon.

Actrița spune că pentru a evita curiozitatea fanilor seriei Star Wars, filmările au fost făcute în mare secret, uneori actorii auzind amănunte despre scenariile lor doar în ziua filmării.

Emilia Clarke încă filmează (în rolul Daenerys Targaryan) și pentru cea de-a opta și ultima serie din Game of Thrones în paralel. „ O să fie un final la care nimeni nu s-a gândit, sunt destul de sigură.”, a declarat actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Transformă-ți cada în propriul SPA cu ajutorul uleiurilor esențiale de calitate

realitatea

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Andreea Damian

Povestea doctorului care a salvat mii de bebeluși cu o supă de morcovi

Andreea Damian

Ar trebui să ne luăm în serios visele erotice?

realitatea

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

Vedetele din România care au murit singure în casă

Andreea Damian

Scrie un comentariu