Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cele mai frumoase coafuri din timpul spectacolelor haute couture, toamnă-iarnă 2021-2022

Cele mai cunoscute case de modă și-au prezentat colecţiile haute couture pentru următorul sezon toamnă-iarnă. Anul acesta, formatul a fost predominant online, dar, pentru prima dată din ianuarie 2020, şapte case au putut păşi din nou pe podium.

Haute couture-ul și-a găsit din nou locul la Paris, încununând această întoarcere la paradele fizice și la viața „aproape” normală. În program am văzut creații memorabile, rochii perfecte pentru următoarele covoare roșii și coafuri spectaculoase. Dacă tratamentele de înfrumusețare au fost mai discrete în ultimele sezoane pentru a lăsa mult loc ținutelor, săptămâna modei Haute Couture a lăsat creativitatea sa să vorbească în culise.

În primul rând, ne vom aminti de inventivitatea hairstilistului din timpul spectacolului Giambattista Valli. Odile Gilbert a recreat una dintre coafurile cult ale lui Lady Gaga, cu un bob completat cu o fundă. Chanel s-a remarcat și cu o împletitură care coboară pe frunte. Mai futurist, actualizările conice ale spectacolului Fendi.

Succesul seriei istorice a inspirat cu siguranță și coafurile caselor Viktor & Rolf dar și Yanina Couture. În timp ce ne aflam la Jean Paul Gaultier, am văzut tributul adus creatorului din anii optzeci cu o perie peroxidată pe care cântăreața Desireless nu ar fi negat-o.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care a mers în instanță ca să i se reducă cu 20 de ani vârsta din buletin

Andreea Damian

Coafura anilor ’90 pe care o vom purta în această vară

Andreea Damian

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Andreea Damian

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

Tabu Tabu

Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Andreea Damian

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu