Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cele mai frumoase coafuri din timpul spectacolelor haute couture, toamnă-iarnă 2021-2022

Cele mai cunoscute case de modă și-au prezentat colecţiile haute couture pentru următorul sezon toamnă-iarnă. Anul acesta, formatul a fost predominant online, dar, pentru prima dată din ianuarie 2020, şapte case au putut păşi din nou pe podium.

Haute couture-ul și-a găsit din nou locul la Paris, încununând această întoarcere la paradele fizice și la viața „aproape” normală. În program am văzut creații memorabile, rochii perfecte pentru următoarele covoare roșii și coafuri spectaculoase. Dacă tratamentele de înfrumusețare au fost mai discrete în ultimele sezoane pentru a lăsa mult loc ținutelor, săptămâna modei Haute Couture a lăsat creativitatea sa să vorbească în culise.

În primul rând, ne vom aminti de inventivitatea hairstilistului din timpul spectacolului Giambattista Valli. Odile Gilbert a recreat una dintre coafurile cult ale lui Lady Gaga, cu un bob completat cu o fundă. Chanel s-a remarcat și cu o împletitură care coboară pe frunte. Mai futurist, actualizările conice ale spectacolului Fendi.

Succesul seriei istorice a inspirat cu siguranță și coafurile caselor Viktor & Rolf dar și Yanina Couture. În timp ce ne aflam la Jean Paul Gaultier, am văzut tributul adus creatorului din anii optzeci cu o perie peroxidată pe care cântăreața Desireless nu ar fi negat-o.

ARTICOLE SIMILARE

The Crown și Bridgerton, în război! Motivul disputei

Andreea Damian

Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

Andreea Damian

De ce femeia îmbătrânește mai repede decât bărbatul, după ce ajunge la menopauză?

Andreea Damian

Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

realitatea

„Șopârlă” de la Animal X divorțează după șase ani de căsnicie

Andreea Damian

Paris ⎢ Prima librărie dedicată exclusiv nevăzătorilor

Ciocîrlan

Scrie un comentariu