Home > Fashion > Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Chanel

Prezentarea de modă a casei Chanel din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris a fost întrerupt de o femeie care s-a urcat pe scenă, în timpul prezentării finale.

Intrusa este comediana Marie Benoliel, destul de activă pe YouTube, unde postează filmulețe amuzante. Aceasta este cunoscută sub numele de Marie S’Infiltre.

Pentru că prin preajmă nu se aflau agenți de securitate, Gigi Hadid și-a asumat acest rol. Modelul i-a pus mâna pe umărul intrusei și a îndreptat-o către ieșire. Ulterior au apărut și agenții de securitate care au preluat-o pe femeie.

Marie a declarat pentru Forbes că a dorit să aducă un omagiu casei de modă, nu să strice prezentarea. „Întotdeauna am visat să devin o muză pentru Chanel. Chanel este etern, am vrut doar să iau parte la această eternitate.”, a spus aceasta. Comediana a ales să poarte un costum vintage Chanel pentru a se integra în prezentarea de modă. Totuși, nu toți au apreciat gestul acesteia.

Se pare că Gigi nu i-a oferit o primire călduroasă în culise, căci Marie a declarat: „Gigi era nervoasă și a reacționat destul de agresiv față de mine. La un moment dat chiar am crezut că va țipa. Gigi este superbă și un fashion icon, iar eu o voi iubi în continuare în ciuda celor întâmplate.”

Prezentarea colecției pentru primăvară/vară 2020 a fost organizată astfel încât scena să imite acoperișul unei clădiri din Paris. Este prima colecție creată de designerul Virginie Viard, protejata regretatului Karl Lagerfeld.

 

Articole asemanatoare
Chanel
Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet
chanel
Povestea jachetei iconice Chanel
Serena Williams
Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman
Bella și Gigi Hadid au transformat cărțile în noul accesoriu fierbinte al anului 2019

Comenteaza acest articol

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

by Andreea Damian   1 min
0