Tabu
Image default
FASHION

Cununia civilă | Ce rochii de mireasă să alegi din colecțiile 2021

Pandemia de Covid-19 i-a pus în dificultate pe cei care și-au propus să-și unească destinele anul acesta. Multe dintre ceremoniile din 2020 au fost anulate sau amânate pentru 2021. Există multe cupluri care s-au hotărât să ajungă doar în fața ofițerului de stare civilă, urmând să organizeze nunta după ce va trece această criză sanitară.

Viitoarele mirese se concentrează acum doar pe ținuta pentru ceremonia civilă. Deși ceremonia este una restrânsă, ele își doresc să strălucească în această zi specială. Dacă urmați să vă legați destinul anul acesta, aruncați un ochi pe colecțiile din 2021 pentru a vă găsi rochia de mireasă perfectă pentru ceremonia civilă.

Deși pandemia de Covid-19 nu dă semne să dispară, căsătoria civilă este un pas necesar pentru mulți îndrăgostiți. Deși planurile de nuntă sunt date peste cap, designerii continuă să creeze rochii de mireasă pentru a anunța zile mai bune. Modele elegante, detalii originale, creații statement. Iată rochiile de mireasă esențiale pentru o nuntă civilă reperată în colecțiile din 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Report: Coats/Jackets

Trend alert: pulovere bogate în imprimeuri și culori

realitatea

Trend Alert: Kitty Kitty Style

realitatea

Târg de modă Pasarela, sâmbătă, 31 mai

realitatea

Rochia din pânză a devenit piesa esențială în garderoba de vară a femeii

Andreea Damian

Arde-ți sutienul!

realitatea

Scrie un comentariu